Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2010

Ξεφτιλες

Tο μαυρο χαλι της δημοσιας υγειας συζητιεται στα καναλια,σε ακαδημαικες συζητησεις,ολοι εχουν γνωμη,ολοι εχουν λυσεις,λυσεις ομως χρονια τωρα δεν βλεπουμε.

Οσοι μπενοβαγαινουν σε νοσοκομεια ομως μπορουν και ξερουν αυτο το μαυρο χαλι,εχω αναφερθει δεκαδες φορες σε αυτο το ιστολογιο,περιμενα τουλαχιστον αυτο το περιφημο διχτυ να υπαρχει στα θεματα της υγειας.

Αντιθετα ομως,οι τεραστιες ελλειψεις δημιουργουν πολυ μεγαλα προβληματα στην λειτουργια των νοσοκομειων,ασθενεις που περιμενουν εγχειρηση συνεχιζουν να περιμενουν,ελλειψεις σε ολους τους τομεις,σε αναλωσιμα,σε υλικα εργαστηριων σε ολα.

Και η εξαφανισμενη υπουργος τι κανει?

Να μην πω γιατι θα με πειτε αισχρο,αλλα καταλαβαινετε τι εννοω,προσπαθει να μαζεψει τα ασυμαζευτα και η δολια ανικανη δεν μπορει να το κανει.

Σου λεει εγω θα το φτιαξω το ΕΣΥ κι ας πεθανουν ολοι οι ασθενεις,οπως και ο φιλος της ο διαχειριστης μας,εχουν την ιδια φιλοφοφια,αυτος θα φτιαξει την Ελλαδα και ας πεθανουν οι Ελληνες,εχει υψηλοτερους στοχους.

Σημερα που πηγα παλι στο νοσοκομειο αυτο που ειδα δεν πιστευα οτι το εβλεπα,εχω βγαλει φωτογραφιες αλλα δεν θελω καν να τις κοιταζω,η μητερα μου στο δωματιο μονη,χωρις νερο,με το μεσημεριανο φαγητο αφημενο ακομη στο κομοδινο της(η ωρα ηταν 6μμ)με ολο σχεδον το φαγητο απλωμενο στην νυχτικια της και στα σεντονια του κρεβατιου.

Και ξενο ανθρωπο να εβλεπα θα συγχιζομουν οποτε καταλαβαινετε,επακολουθησε το σχετικο σοου με εμενα να ψαχνω τις νοσηλευτριες,αυτες μονο 2 για 48 ατομα να μην βρισκονται πουθενα,να ρωταω,να ψαχνω,να φωναζω,ωσπου τελικα βρεθηκαν και αποφασισαν να αλλαξουν σεντονια και νυχτικια.

Φυσικο ειναι οσο φιλοτιμα και να προσπαθησουν οτι δεν μπορουν να νοσηλευσουν 48 ατομα μονο 2 νοσηλευτριες,ποιος φταιει λοιπον?

Η μανταμ υπουργος δεν ελεγε οτι θα γινουν προσληψεις νοσηλευτων καθε μερα στα καναλια?
Που ειναι οι νοσηλευτες λοιπον?
Αν ειναι να αγοραζουμε και τις πανες βρακακι εμεις γιατι δεν μας το λενε?
Λιγη ντροπη δεν τους εχει απομεινει ηθελα να ξερω?

Αυτοι οι ξεφτιλισμενοι ανθρωποι λοιπον που υποσχεθηκαν τοσα και εκαναν τοσα αντιθετα δεν εχουν καμμια ευθυνη?
Δεν υπαρχει νομος που να λεει οτι αν παραβεις τον ορκο σου θα πρεπει να υπαρχει καποια τιμωρια?

Τι εχει κανει τελως παντων επι τοσους μηνες η κυρια αυτη που να δικαιολογει την θεση που εχει?

Μαυρη ξεφτιλα,ερημη χωρα,ουτε νεος,ουτε μεγαλυτερος επιτρεπετε να εχεις καποια αξιοπρεπεια.

Ξεφτιλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: