Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Eδω και τωρα απαλλαγη


Η μια αυξηση ερχεται μετα την αλλη,οτι μπορει να δωσει λιγα ψιχουλα στο κρατος εχει ανεβει κατακορυφα,επομενη λυση στο αδιεξοδο τους....οι αντικειμενικες αξιες.

Παλι απο τους εχοντες και κατεχοντες θα τα παρουν,εμας δηλαδη,δεν εχουν και αλλους,οι επι χρονια ξεχασμενοι μεγαλοι φοροφυγαδες δηλωνουν πτωχοι και δεν πληρωνουν,τα εσοδα οσο και να λενε ειναι μειωμενα,που θα βρουν κοροιδα?

Εκει που τα βρισκουν παντα,εκει που ηξερε ο διαχειριστης μας οτι"λεφτα υπαρχουν"σου λεει μισθους παιρνουν,συνταξεις παιρνουν,να τα κρυψουν δεν μπορουν,απο εκει θα τα βουτηξω.

Με πληθωρισμο πανω απο 5%,για γελια ειμαστε σε μια σχεδον πτωχευμενη χωρα,εκεινοι παιρνουν καθε τοσο και αλλα μετρα που θα τον ανεβασουν περισσοτερο,ειπαμε την χωρα θελουν να σωσουν οχι τον πληθυσμο της,ποιος τον χεζει τον πληθυσμο,ας παει να πνιγει.

"Πρωτα ο μακαριτης"επρεπε να εινα το προεκλογικο τους σλογκαν,εχουν αφησει ασθενεις χωρις τα φαρμακα τους,χωρις χειρουργειο λογω ελλειψης των αναγκαιων,χωρις ινσουλινη,σου λεει δεν εχουν τεζαρει απο την πεινα,που θα παει θα τεζαρουν απο ελλειψη φαρμακων.

Το εγκλημα ηταν προμελετημενο,ξερουν ακριβως τι κανουν,θα μας φτασουν ως εκει που θα μας αναγκασουν να βγουμε στους δρομους,και εκει εχουν τα μεσα να μας σταματησουν,θα μας βαφτισουν ταραξιες και οτι επιβουλευομαστε την καταλυση της"δημοκρατιας"τους και θα μας στειλουν με σπασμενα πλευρα η αναπνευστικα προβληματα στα νοσοκομεια που δεν θα εχουν τα μεσα να μας βοηθησουν.

Η κυβερνηση αυτη ειναι μια κυβερνηση μαιμου,μια κυβερνηση που καταφερε μεσα σε 9 μηνες να φερει την χωρα στο χειλος της καταστροφης,ενω επι 6 μηνες ξυνοταν περιμενοντας να φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο για να μας παει στο ΔΝΤ.

Το πιο κατω ξενογλωσσο δυστυχως αρθρο εξηγει γιατι προτιμησε η διαχειρηση μας να μας παει στο ΔΝΤ ενω δεν εκανε τιποτα απο την αρχη,ας ξυπνησουμε επιτελους,χειροτερα και πολυ θα γινουν τα πραγματα στο κοντινο μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: