Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

Κραξιμο στους προδοτες


Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη προσπάθεια που, δυστυχώς, έχει πολιτική κάλυψη από κοινοβουλευτικά –δηλαδή συστημικά- κόμματα, να κατρακυλήσει στη βία και την αστάθεια. Όσα έγιναν στο Παρίσι, όπως και όσα έγιναν στο Βερολίνο ή θα γίνουν αύριο στο Λονδίνο και τη Ρώμη, υπονομεύουν την διεθνή εικόνα της χώρας και την προσπάθειά της να εξέλθει από την κρίση. Ποιος θέλει η Ελλάδα να βυθισθεί στο χάος;



Μερος της οργισμενης δηλωσης του"μαζι τα φαγαμε"ο δημοκρατικοτατος αυτος κοιλιοδουλος,μην ξεχναμε...προδοτης της χωρας εκνευριστηκε απο την αντιδραση των παρεβρισκομενων στην αιθουσα ατομων που τον εκραξαν και συγκρινει το χαος στο οποιο εριξαν αυτος και οι παρεα του την χωρα με το υποτιθεμενο χαος που θα βυθισθει η χωρα επειδη καποιοι τον κραζουν.


Δηλαδη μας πηδατε τοσους μηνες χωρις σαλιο,και θελετε να μην δειξουμε και την απεχθεια μας στον τροπο που μας πηδατε,να μεινουμε σιωπηλοι να σας κοιταμε να μας λοιωνετε κατω απο τις σολες των παπουτσιων σας και να μην αντιδρουμε,αυτο ειναι η δημοκρατια σας.
Να ακουμε το παχυ εντερο αυτο να βριζει ολο τον λαο και να τον ευχαριστουμε κιολας που το κανει.


Την διεθνη εικονα της χωρας την υπονομευει παρα πολυ καλα ο ανικανος οπως τον ελεγε ο ιδιος προεκλογικα διαχειριστης μας,δεν χρειαζεται κανενος αλλου την βοηθεια για να το κανει.
Ειναι το μονο απο οσα εχει κανει εως σημερα που το κανει τελεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: