Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2011

Ο Παπανδρεου και οι στοχοι της Λεσχης του

Πορειες,διαμαρτυριες,απεργιες,αλλα ο διαχειριστης μας εκει...θα συνεχισουμε το προγραμμα σωτηριας της χωρας.....και ομως θα μπορουσε χωρις να ριξει την χωρα στον γκρεμο για να προσπαθει να την σωσει να ειχε καταφερει περισσοτερα,τωρα παρ'ολα τα μετρα δεν εχει καταφερει απολυτως τιποτα,και συνεχιζει την προσπαθεια αδιαφορωντας για οτι και να γινει.
Γιατι λετε το κανει αυτο?

Η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ εχει στοχους και αυτη,ο πρωτος επιτυγχανεται σιγα-σιγα,ειναι η καταστροφη της μεσαιας ταξης,σε λιγο καιρο οσοι ειχαν ενα μεσαιο εισοδημα απο ιδιωτικη επιχειρηση,η εναν καλο μισθο ως μισθωτοι θα καταληξουν να ζουν με μισθους πεινας αν τους εχουν και αυτους,μονο οι μεγαλες εταιρειες και οι πολυεθνικες θα επιβιωσουν εχοντας εργαζομενους με συνθηκες ζουγκλας.

Ο Δευτερος στοχος μετα την φτωχοποιηση της χωρας ειναι η απαλλαγη του υποτιθεμενου κρατους απο ολα τα"βαριδια"οπως συστημα υγειας,συνταξεις,δημοσιοι οργανισμοι,με τον τροπο αυτο οι τιμες τους θα εκτιναχθουν στα υψη με αποτελεσμα να μην μπορει ο πολιτης να προσφευγει σε αυτους.
Η συνεχομενη ανεχεια,ανεργια,πεινα θα οδηγησει τον λαο σε ανεξελεγκτες καταστασεις,αυτο θελουν και μαλιστα πολυ,εχουν καθε μεσον πλεον να χαλιναγωγησουν,να σταματησουν,και να αντιμετωπισουν καθε πιθανη εξεγερση.

Η Παγκοσμια κυβερνηση δεν θα επιβληθει,δεν μπορουν να το κανουν αυτο και το ξερουν,την παγκοσμια κυβερνηση θα την ζητησουν πλεον οι λαοι προσδοκωντας σε καλυτερη ζωη,φυσικα τα μεσα μαζικης ενημερωσης θα παιξουν μεγαλο ρολο σε αυτο,και ειναι λογικο οτι οταν οι λαοι πεινανε να πιαστουν απο οτιδηποτε τους δωσει την πεποιθηση οτι θα καλυτερεψει την ζωη τους.

Αυτα που γινονται τωρα ειναι τα προεορτια,καρτα του πολιτη,απαγορευση αγορων με μετρητα,ελεγχος απο παντου,το επικειμενο νομοσχεδιο για να μπλοκαλουν την ελευθερη διακινηση ιδεων μεσω του διαδυκτιου,ενα ,ενα, ολα τα δικαιωματα των πολιτων θα απαγορευονται.

Η δηθεν επανασταση των λαων στην Μεση Ανατολη ειναι και αυτη μερος του σχεδιου,διοτι καμια δημοκρατια δεν προκειται να δουν οι ανθρωποι αυτοι,θα μπουν στην θεση των εως τωρα σκληροπυρηνικων ηγετων ηγεσιες που θα ακολουθησουν πιστα τις εντολες των ελιτιστων.

Μονη ελπιδα για αντισταση σε αυτο το σχεδιο ειναι η αντιδραση της Ρωσιας η οποια απομονωνεται συστηματικα απο καθε συμμαχο της με την προσδοκια να εισελθει και η ιδια στο κλαμπ αυτο.
Οι υπολοιπες χωρες ηδη εχουν αρχισει την επιθεση εναντια στις κατακτησεις και τα δικαιωματα των εργαζομενων τους και με τεχνητες κρισεις θα αποτελειωσουν το σχεδιο τους.
Η ευρωπαικη ενωση που αποτελειται ολοκληρη απο ατομα που παιρνουν εντολες και κανουν οτι τους πουν οι οικονομικα ισχυροι γινετε καθε μερα αντι για συμμαχος αντιπαλος ολων των λαων που ανηκουν σε αυτην,οι αποφασεις που παιρνονται καθε αλλο παρα δημοκρατικες μπορουν να χαρακτηριστουν,ηδη επετρεψαν την παραγωγη μεταλλαγμενων και ο κωδικος Αλιμενταριους ειναι προ των πυλων της.

Αυτος ειναι ο λογος που ο διαχειριστης μας δεν προκειται να αλλαξει πολιτικη οτι και να κανουμε,μονο η θυσια και η αντισταση ως το τελος μπορει πλεον να σταματησει αυτο το εγκληματικο σχεδιο ελεγχου και καταστροφης του πληθυσμου της γης.

Πριν απο καιρο αρχισα να ενημερωνω για οσα η ελιτ θελει να κανει,ακουσα πολλα,ακομη και χλευασμο αντιμετωπισα,σημερα ολο και περισσοτεροι απο εμας καταλαβαινουν τι γινεται και ομως το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου δεν εχει ιδεα τι ειναι αυτο που προετοιμαζεται.

Θα συνεχισω οσο μας αφησουν,το νεο νομοσχεδιο ειναι ετοιμο και ειναι εναντιον μας,μονο ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι,οχι οι ξεχωριστες πορεις και τα ξυλινα λογια της αντιπολιτευσης που παιζει και αυτη τον δικο της ρολο.

Ξυπνηστε........

Δεν υπάρχουν σχόλια: