Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

Το ενα μνημονιο πανω στ'αλλο

Η κατασταση οπως διαμορφωνετε δεν ειναι καθολου αισιοδοξη,μας εβαλαν αρον-αρον και με δικη τους ευθυνη σε εναν κυκλο ο οποιος δεν θα εχει ουτε τελος ουτε αρχη.
Η αποτυχια του μνημονιου ειναι πλεον αποδεκτη και απο εκεινους που στην αρχη ηταν φανατικα υπερμαχοι υπερ του,ακομη και οι γνωστοι για την απαραδεκτη συμπεριφορα τους κυβερνητικοι δημοσιογραφοι παραδεχονται οτι οσα εχουν γινει μεχρι τωρα ειναι απλα...μια μεγαλη τρυπα στο νερο.

Το χρεος μεγαλωνει,τα μετρα ηταν απαραδεκτα και βυθισαν την χωρα σε υφεση,ο κοσμος τρομοκρατημενος αποφευγει καθε περιττο εξοδο,η αγορα εχει νεκρωσει και εμεις αναπολουμε τις μεγαλες νικες του διαχειριστη μας εδω και δεκαεπτα μηνες.

Τα μετρα δεν απεδωσαν...και δεν απεδωσαν διοτι παλι κληθηκαν να πληρωσουν οι γνωστοι που πληρωνουν καθε φορα,οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι,τα επομενα μετρα παλι δεν απεδωσαν διοτι ο κοσμος το'χει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι,και οτι μετρο και να παρουν δεν θα αποδωσει γιατι παλι στον λαο θα τα ριξουν τα βαρη και εκεινος δεν εχει αλλα ψιλα να δωσει.
Εκτος αν βρεθει κανενας αλλος ανθρωπος του μοχθου και δωσει τον μισθο του και σωθουμε.'

Οσο οι φοροφυγαδες και δεν εννοω τους μπακαληδες της γειτονιας η τους περιπτεραδες δεν πληρωνουν,οσο γινονται χαριστικες πραξεις για να μην δωσουν οσα χρωστανε,οσο οι διαφοροι που ποτε δεν πληρωσαν συνεχιζουν να μην πληρωνουν,τοτε τι περιμενετε αληθεια?
Και κυριως οσο βλεπουμε οτι κανενας κλεφτης δεν παει φυλακη τοσο η αντιδραση θα μεγαλωνει,δεν το καταλαβαινουν?

Ο λαος η λαουτζικος μπορει να θεωρειται ανοητος απο οσους κυβερνανε αλλα δεν ειναι,καταλαβαινουμε περισσοτερα απο οσα μας λενε,απο οσα μας κρυβουν και απο οσα αποκαλυπτουν.
Ας δουν οι ιδιοι τι δηλωναν προεκλογικα οτι θα συμβει αν μας εβαζαν στο ΔΝΤ,ας ακουσουν τι ελεγαν οτι θα γινει αν παρουν τα μισα απο τα μετρα που εχουν παρει και τοτε θα καταλαβουν σε τι εγκλημα εχουν υποπεσει.

Και φυσικα τα μνημονια θα ερχονται το ενα μετα το αλλο,τα μετρα το ιδιο,θα κανουν την κατασταση αφορητη,θα ξεσηκωθει ο πεινασμενος λαος και τοτε να δουμε τι θα κανουν.
Διοτι οκ μαλακες ειμαστε,αλλα οχι να πληρωνουμε και τα κερατιατικα τους, ουτε τους εκατο συμβουλους του Παπανδρεου.

Τι τους θελεις αγαπη μου τοσους,μπορεις και μονος σου να καταστρεψεις την χωρα γιατι να πληρωνουμε και αλλους?
Και δεν ειναι μονο αυτος,ολοι οι κηφηνες που δεν τους βλεπει ο λαος παρα στην τηλεοραση σερνουν απο πενηντα συμβουλους,συμβουλη στο να κανεις κατι δημιουργικο το ξερω ολοι χρειαζομαστε,συμβουλη πως να καταστρεψεις δεν το ηξερα.

Λοιπον δεστε τα ζωναρια σας,ενα ενα θα μας ερχονται τα μετρα,ενα ενα και τα μνημονια,οποιος τολμησει να φερει αντιρρηση...εχουμε τις φυλακες και τα τρελλοκομεια.

Καλως ηρθατε στην ζωνη του λυκοφωτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: