Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

Ο Δρομος για το πουθενα

Παλι επεστρεψαν με μεγαλες επιτυχιες και νικες,αντε βρε και στο φεστιβαλ του Σαν Ρεμο,και το κακο ειναι οτι και εμεις μαθημενοι απο τοσα επιτευγματα καταλαβαινουμε πλεον τι συμβαινει ασχετα αν δεν μιλαμε.
Και αυτο που συνεβη και αυτη την φορα ειναι οτι πηγαν,εφαγαν πορτα,και γυρισαν απρακτοι,κατι ζητιανους της πλατειας Ομονοιας μου θυμιζουν που περιμενουν ολη μερα καποιον να τους δωσει να παρουν την δοση τους.

Και εμεις ετσι για τις δοσεις μας συζητησαμε,απαντηση μπορει να μην πηραμε αλλα επιτευγμα ειναι και αυτο,φυσικα και ειναι ελπιδοφορο να πηγαινεις στο εξωτερικο να τους λες τον πονο σου και την συμφορα σου και εκεινοι να σε κτυπουν με κατανοηση στην πλατη και να σου λενε"οπως εστρωσες θα κοιμηθεις".

Και γυρνωντας εδω στους υποδουλους ανακοινωσανε νεα μετρα,εκει που λεγανε οτι δεν θα παρουν αλλα,παλι νεωτερα μετρα,μετρο,μετρο μας πανε.
Να δεις που σε λιγα χρονια οταν ακουμε τις λεξεις "νεα μετρα"θα τρεχουμε σαν ψυχοπαθεις να κρυφτουμε....κατι σαν μαζικος πανικος θα μας πιανει,ε εχει μπει αρνητικα στο γονιδιο μας το θεμα.

Λοιπον για να μην μακρυγορουμε.
Και νεα μετρα θα παρει,και θα αυξησει παλι τις δεκο,και θα μειωσει οτι ακομη δεν εχει μειωσει....και...

Αποτελεσμα δεν θα βγαλει.
Διοτι ακολουθουν λαθος δρομο και το ξερουν,αλλα νοιαζονται για τις τραπεζες και εμας μας εχουν χεσμενους,οποτε θα παιρνει νεα μετρα συνεχως,το μνημονιο θα γινει κατι σαν την Σουπερ Κατερινα και θα βγαινει σε εβδομαδιαια τευχη,ανανεωμενο,μην σας πω οτι θα ανακοινωνουν στον Πρωινο καφε στην τι-βι τα νεα μετρα γνωστοι τραγουδιστες καθε μερα.

Αντε ρε ξεφτιλες ποσο ακομη θα μας θαβετε........

Δεν υπάρχουν σχόλια: