Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

Πρωτα ο Μαρτης,μετα η σαρακοστη

Τελειωνει αλλος ενας μηνας που μας κρατησε σε αγωνια με τα συνεχομενα επεισοδεια της σειρας"Σωζουμε την χωρα"περναει και αυτος στην ιστορια σαν ακομη ενας μηνας μεσα στους τελευταιους δεκαεπτα στον οποιο πολεμησανε σκληρα για να μας βγαλουν απο την ταλαιπωρια να μαθουμε την αληθεια.

Και ετσι πρεπει,οταν σωζεις εναν λαο δεν χρειαζεται να μαθαινει και πολλα,να του το κρατας για εκπληξη ωστε οταν τελικα τον σωσεις να χαρει περισσοτερο,δεν σας εχει συμβει κι'εσας αυτο?
Να χαρειτε περισσοτερο εννοω,,, που εγινε κατι που δεν περιμενατε ποτε οτι θα γινει?

Ε και τωρα το ιδιο...μην περιμενετε ποτε οτι θα γινει.

Το ημερολογιο του μηνα περιμαμβανει και την 25η Μαρτιου ημερα γιορτης για την Ελληνικη επανασταση του 1821,φυσικα ο Σκαι δεν θα γιορτασει γιατι το εχει ξεφτυλισει το θεμα,εμεις θα γιορτασουμε?
Επισης κατα διαβολικη συμπτωση την ιδια μερα...πως γινεται αυτο θα αποφασισει η κατακτητρια δυναμη,η χαμενη του 2ου παγκοσμιου πολεμου για ποσα χρονια θα μας εχει σε κατοχη.

Και ετσι απο του χρονου θα εχουμε διπλη επετειο την 25η Μαρτιου,ημερα ανεξαρτησιας και ημερα υποδουλωσης του Εθνους,αυτο τωρα πρεπει να μας κανει να χαιρομαστε η να κλαιμε?
Και στο μελλον διπλα στα πορτραιτα του Κολοκοτρωνη,του Καραισκακη του Αθανασιου Διακου,της Μπουμπουλινας θα κρεμασουμε τις φωτογραφιες των πολιτικων που υπογραφοντας μας εκαναν παλι σκλαβους.
Και διπλα σε χιλιαδες αντιγραφα το κειμενο των επικαιροποιημενων μνημονιων που εως τωρα εχουμε το οποιο θα ανανεωνεται καθε τοσο με τα νεα μνημονια που θα βγαινουν.

Τον μηνα που ερχεται αρχιζει και η σαρακοστη,η προετοιμασια για την μεγαλη θυσια του Θεανθρωπου,μια καλη ευκαιρια επισης να κανουμε πραξη αυτο που οπως πανε τα πραγματα θα ειναι δεδομενο για ολους εμας τους"πρωτα ο πολιτης"την νηστεια,καιρος οπως ειπε γνωστος τηλεπερσονος δεσποτης να αρχισουμε να τρωμε λιτα και μονο ψωμι και τυρι,μα ολοι στο κολπο ειναι ηθελα να ξερω,Προεδρος δημοκρατιας,κομματα,παπαδαριο,ολοι?

Καλα θα ειναι Δεσποτα να εχουμε και αυτα,αφου μαζι τα φαγατε εμεις θα τα πληρωσουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: