Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Θα'θελα να μουνα πουλι,να μ'αγαπαγανε πολλοι

"Ορισμένες φορές θα ήθελα κι εγώ να είμαι με τους διαδηλωτές γιατί δεν είμαι χαρούμενος με αυτά που συμβαίνουν, αλλά η διαμαρτυρία δεν είναι αρκετή", δήλωσε ο πρωθυποιυργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και όπως μετέδωσε το Dow Jones Newswires o πρωθυπουργός δείχνει την κατανόησή του για τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Ο έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στη Φινλανδία προκειμένου να βρει υποστηρικτές εν όψει της συνάντησης κορυφής στις 24 και 25 Μαρτίου όπου θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το πακέτο ανταγωνιστικότητας για την ευρωζώνη.

Και σε αυτή την επίσκεψή του ο κ. Παπανδρέου όπως και στη Γερμανία θέλησε να καθησυχάσει τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών πως η Ελλάδα θα αποπληρώσει με τόκο τα χρέη της. Έτσι καθησύχασε και τους φινλανδούς πολίτες πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα.



www.newsit.gr


Εμεις θα θελαμε να σηκωνοσουν και να εφευγες και να επαιρνες μερος σε οσες διαδηλωσεις ηθελες...στην πατριδα σου.Και εμας μας καθησυχαζες καθε τοσο οτι δεν θα βαλεις νεους φορους κι'ομως εβαζες,γιατι να σε πιστεψουν εκεινοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: