Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Η αρχη του τελους

Οταν ξυπνησω μετα απο 12 ωρες στον δρομο και στο νεο νοσοκομειο που μας πηγαν ...παλι με αναπνευστικη λοιμωξη,χειροτερη αυτη την φορα θα αναλυσω τις σκεψεις μου,ολα αυτα που περασαν απο το μυαλο μου,ολα που συνεβησαν μεχρι να φτασουμε εκει.
Αν λεγεται νοσηλεια να καταλαβαινεις οτι ο ασθενης ειναι βαρια την ωρα που εχει φτασει κοντα στο τελος...και τοτε να αποφασιζεις να κανεις κατι για αυτο διοτι δεν εχεις κανενα μεσον να αντιμετωπισεις την λοιμωξη στο νοσοκομειο που βρισκεται...τοτε πραγματικα αξιζουμε αυτη την δημοσια υγεια,και μας την προσφερουν απλοχερα.
Για την ωρα θα προσπαθησω να κοιμηθω λιγο,αν μπορεσω και να ετοιμαστω να ξαναπαω,περιμενοντας πλεον το χειροτερο και μετα να δω τι θα κανω με οσα εγιναν η δεν εγιναν εδω και 18 μηνες.
Στην ΣΩΤΗΡΙΑ στο 8ο πνευμονολογικο,δεν κοιμηθηκαμε αποψε ουτε εκεινη ουτε εγω,ο φοβος της για το νεο μερος που βρισκοταν,η ελλειψη της αγωγης της που χειροτερευει την κατασταση,10 θαλαμοι γεματοι ασθενεις με 2 μονο νοσηλευτριες σε εφημερια,καταλαβαινεται το αδιεξοδο που μας εχουν φερει σαν λαο ολοι εκεινοι που επι δεκαετιες μας υποσχονταν καλυτερες μερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: