Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

H Χρεοκοπια και ο ορυκτος πλουτος της χωρας.

Το απογευμα θα ξερουμε την επομενη μεγαλη νικη του διαχειριστη μας στις Βρυξελλες,θα μας την πλασσαρουν με ωραιες λεξεις και θα μας πουν οτι δεν εγινε και τιποτα.

Και εμεις θα υποκλιθουμε στην μεγαλειοτητα του αλλα κατα βαθος γνωριζουμε οτι η χωρα μας δεν θα ειναι ποτε πια δικη μας,ουτε σε δεκα ουτε σε εκατο χρονια.
Εχουμε χρεοκοπησει καιρο τωρα,απλα βρηκαν την αφορμη λογω αυτης της καταστασης να παρουν οσα αντιλαικα μετρα μπορουσαν να παρουν,να μας εκβιασουν οτι αν δεν τα παρουν θα χρεοκοπησουμε...και τελικα να χρεοκοπησουμε παρ'ολο οτι πηραν τα μετρα.

Πενηντα δις θα πουλησουμε,υποτιθεται,που θα βρουμε 50 δις περιουσια που να θελει καποιος να την αγορασει?
Τι να κανει ο επενδυτης με τα παλαια ακινητα του δημοσιου?να τα κανει καντινες?

Ενα ειναι το μεγαλο και ποθητο,μονο για ενα πραγμα καιγονται ολοι,για αυτο θα μας βαλυον να υπογραψουμε εγγυηση για να μας σωσουν.

Ο ορυκτος πλουτος...τον οποιο δεν ειχαμε και ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν οτι εχουμε....και πολυ.
Το πετρελαιο και το φυσικο αεριο που κρυβεται στην Ελλαδα,που τοσα χρονια κανενας δεν το ηξερε,και περισσοτερο...το αρνιοντουσαν οτι υπαρχει.
Γιαυτο μας απισκεφθηκε η κερατωμενη,γιαυτο τρωγονται στην Ευρωπη,θελουν να παρουν υπογραφες ωστε να εκμεταλλευτουν τον πλουτο αυτο ενω ο λαος θα παραμεινει μεσα στην φτωχεια και την ανεχεια.
Και φυσικα βρηκαν τον καταλληλο να υπογραψει,τον χαμενο μαχητη,τον οραματιστη της 79ης θεσης.
Και θα υπογραψει,για να μας σωσει θα μας πει,λες και δεν καταλαβαινουμε οτι επιτηδες μας εφερε ως εδω,για να καταφερει να πουλησει τον ορυκτο μας πλουτο,την χωρα μας.

Η τιμωρια του θα ειναι σκληρη,δεν θα το ξεχασουμε,θα περιμενουμε.
Απατρις και αλαζων ειναι τωρα,οταν τον ριξουμε απο εκει τι θα ειναι?
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: