Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2011

Ενα ταξι θα μας σωσει

Βρεθηκε το μεγαλο προβλημα στην χωρα και ο τροπος να το λυσουμε,να αφησουμε αλλα 50 χιλιαδες ταξι να κυκλοφορουν στο κεντρο της Αθηνας ζητιανευοντας πελατη,διοτι δεν δειχνει στο επομενο διαστημα δεκαετιων να αυξανεται η ζητηση για ταξι απο τους πολιτες οι περισσοτεροι δεν θα εχουν να βγαλουν εισητηριο για το λεωφωρειο.
Δεν ειμαι απο αυτους που συμπαθει ιδιαιτερα τους ταξιτζηδες,τους βρισκω αγενεις,πολλους απο αυτους  και κυριως οτι προσπαθουν με καθε τροπο να κλεψουν τον πελατη....οχι ολοι οκ?

Αυτο δεν ειναι λογος για να απελευθερωσεις εναν κλαδο που ηδη φυτοζωει και ψαχνει πελατη με καραμπινα,αν ηθελαν ας επαιρναν τις ηδη υπαρχουσες αδεις και να τις ξαναμοιραζαν απο την αρχη,τι να τα κανουμε τοσα ταξι στην Αθηνα?

Λετε για αυτο να μειωνει τις γραμμες του ο οασα?για να καταληξουμε στο τελος να κυκλοφορουμε μονο με ταξι?

Το παραμυθι με το ενδιαφερον τους για το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων πρεπει να σταματησει,αλλοι ειναι οι λογοι που θελουν ανοιχτα επαγγελματα στα ταξι και τα φορτηγα,απλα οπως μας ελεγαν λεφτα υπαρχουν αλλα ελεγαν ψεματα...ετσι και τωρα προφασιζονται διαφορες ανοησιες για να μας πεισουν για την κρυφη τους αντζεντα.

Μπλεξαμε παιδια,ας το παρουμε χαμπαρι,μπλεξαμε ασχημα,ας το καταλαβουμε.
Ωρα να ξεκινησω για το νοσοκομειο,με το λεωφωρειο φυσικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: