Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Πορδήκογλου




Πιστός στη γνωστή τακτική του "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε," της κινδυνολογίας και της λάσπης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Σα(χλα)μαρά Πορδήκογλου, κατηγόρησε περδόμενος το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει νεκρούς. Με αφορμή τη δήλωση του Σκουρλέτη ότι η κυβέρνηση με την πολιτική της, δηλαδή την αύξηση τόσο της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και του ηλεκτρικού ρεύματος, μαθηματικά θα οδηγήσει σε νεκρούς από το κρύο.

Να πω στον κ. Πορδήκογλου, ότι στο σπίτι της χήρας μητέρας μου δεν λειτουργεί το καλοριφέρ, λόγω της οικονομικής κατάστασης των ενοίκων της πολυκατοικίας. Για το λόγο αυτό της αγόρασα ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Τρέμω τη μέρα που θα έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Αναρωτιέμαι τί θα πρωτοπληρώσει, τα πολλά φάρμακα που παίρνει λόγω προβλημάτων υγείας, το ρεύμα ή τα λίγα τρόφιμα που χρειάζεται; Την ώρα που η σύνταξη της μητέρας μου από 680 ευρώ, μειώθηκε πριν 4 μήνες στα 400. Ο λόγος ήταν ότι είχαν περάσει 3 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου.

Αν δεν πάρει τα φάρμακά της, θα πεθάνει. Αν δεν έχει θέρμανση, θα πεθάνει. Πιστεύεις εσύ κύριε Πορδήκογλου ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο; Μπορεί μήπως η κυβέρνηση που εκπροσωπείς να πετσοκόψει τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις τιμές του πετρελαίου και του ρεύματος, όπως πετσόκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις; 

Αν το καταφέρεις αυτό κύριε Πορδήκογλου, εγώ ο ίδιος θα καταγγείλω τον Σκουρλέτη, το ΣΥΡΙΖΑ και όλο τους το σόι!

http://swell-swell.blogspot.gr/2012/12/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: