Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

Η Αναπτυξη των λιγων

Το τελευταιο καρφι στο φερετρο της χωρας εβαλε ο δοσιλογος διαχειριστης της κρισης Σαμαρας,φυσικα το παρουσιασε σαν μεγαλη επιτυχια και αυτο,ποιος ξεχναει τον προηγουμενο απο αυτον διαχειριστη πως παινευοταν για το μεγαλυτερο δανειο που ειχε παρει ποτε το κρατος?

Με αυτη την βοηθεια που υπερασπιζεται σθεναρα και την οποια μας εδωσαν εδωσε σε ανταλλαγμα το μελλον των επομενων γενεων,το μονο που κατορθωσε ειναι να συντηρησει το σαπιο συστημα το οποιο υπηρετει και τιποτα αλλο.

Και τωρα ηρθε η ωρα της αναπτυξης,αυτης που θα εξασφαλιζει τα 300 ευρω τον μηνα μισθο στους νεους εργαζομενους,που δεν θα τους δινει ουτε ενα πιατο φαγητο,που θα τους στερει απο καθε ονειρο να κανουν οικογενεια η να δημιουργησουν ενα καλυτερο μελλον για αυτους.

Ομως δινει παραταση στους απατεωνες και αντισυνταγματολογους ωστε να αποτελειωσουν το εργο για το οποιο εχουν τις θεσεις που εχουν.
Η αναπτυξη θα ερθει για τους λιγους,την ωρα που χιλιαδες δεν θα εχουν να ζησουν,που θα αυτοκτονουν,που δεν θα εχουν θερμανση,χρηματα να επιβιωσουν,υγεια και φαρμακευτικη καλυψη,η αναπτυξη θα ερθει για αυτους με τα 40 ακινητα και τα εκατομμυρια των καταθεσεων σε οφ-σορ και τραπεζες εδω και στο εξωτερικο.

Περηφανος ατενιζει το μελλον ο διαχειριστης της συμφορας,μονο το δικο του μαλλον,για την χωρα κανενα απολυτως ενδιαφερον.

Παμε για αλλον ενα μαραθωνιο λοιπον,οι μαραθωνιοι δεν θα τελειωσουν για τον λαο,η ανεργια δεν θα μειωθει,η αδιαφορια τους φαινεται απο τον τροπο που μας αντιμετωπιζουν .

Να εισπρατει η δεη το χαρατσι ζηταει ο των οικονομικων διαχειριστης,παρα την αποφαση της δικαιοσυνης.

Σκεφτειτε...για ποια δημοκρατια μας μιλανε?

Και σταματηστε να πληρωνεται ολα τα χαρατσια.

Η Χουντα ειναι οικονομικη και  ο μονος τροπος να πεσει ειναι η αρνηση μας να πληρωνουμε τις αισχρες φορολογιες τους.

Μονο ετσι,αλλοιως δεν εχουμε σωτηρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: