Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Το τελος του κοσμου μας

Πολυ κουβεντα γινεται εδω και καιρο για τις προφητειες των Μαγιας για το τελος του κοσμου,και να εφτασε η μεγαλη μερα,βαλαμε τα καλα μας κατσαμε στο σαλονι και περιμενουμε ανυπομονα να μας επισκεφθει,παραβλεψαμε ομως κατι:

Το τελος του δικου μας κοσμου εχει ερθει εδω και πολυ καιρο,απλα εμεις σαν στρουθοκαμηλοι κρυβουμε την αληθεια απο τον εαυτο μας και συνεχιζουμε σαν να μην εχει συμβει τιποτα.

Το τελος του δικου μας κοσμου το εφερε οχι η προφητεια των Μαγιας αλλα ενας ηλιθιος εραστης της παγκοσμιοποιησης που ηταν και συγχρονως οραματιστης της 79ης θεσης βεβαιως,βεβαιως.
Μας εχωσε στο ΔΝΤ και μετα αρχισε να κανει ταξιδακια και διακοπες ενω συνεχιζε να μας σωζει.

Ειπαμε κι εμεις,ποσο θα κρατησει αυτο το τελος καποια στιγμη θα βαρεθει να παιζει το ηλιθιο και θα σταματησει.

Αντι να σταματησει το ηλιθιο,το σταματησαν αυτο και μας ηρθε καπακι το επομενο βλημα το οποιο μπερδευτηκε με το τελος και αρχισε να μας βαζει τελη....τελη,τελη,τελη,καλπικε ντουνια που λεμε.

Τελος εδω,τελος εκει και τελος παραπερα,ηρθε το τελος των εργαζομενων,των συνταξιουχων,χιλιαδες εδωσαν τελος στην ζωη τους,τελειωσαν τα μετρητα,εκεινοι ομως τον χαβα τους,θα σας γλυτωσουμε απο το τελος.

Το μονο που δεν τελειωσε ηταν η τρομοκρατια τους,οι απειλες,οι ψευτικες υποσχεσεις.

Με τετοιες ψευτικες υποσχεσεις ηρθε στην διαχειριση του τελους και ο επομενος ηλιθιος ο οποιος και παραμενει μεχρι να κανει την δουλεια του και μετα θα εχει το τελος του προηγουμενου.

Εμεις τελειωμενοι αλλα αχρηστοι περιμενουμε απο ανικανους να δωσουν ενα τελος στο τελος μας και συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ολοι αυτοι μαζι που εφεραν την καταστροφη εχουν την διαθεση η την ικανοτητα να μας βγαλουν απο το τελος.

Τωρα αν γλυτωσουμε απο το τελος του κοσμου θα περιμενουμε και κατι αλλο.

Την αναπτυξη.

Θα βαλουμε παλι τα καλα μας και θα περιμενουμε στο σαλονι οικογενειακωνς να ερθει,ελπιζω να μην αργησει γιατι εχω να βαλω και μπουγαδα.

Η αναπτυξη λοιπον οπως λεει και ο αοματος θα ερθει,εν τω μεταξυ εχουν φυγει ολες οι μεγαλες επιχειρησεις,οι υπολοιπες η θα φυγουν η θα κλεισουν και θα δωσουν ενα τελος στην αγωνια τους.

Με λιγα λογια το μονο που δεν θα εχει τελος θα ειναι η συνεχεια της καταστασης ακριβως οπως ειναι τωρα αλλα και πολυ χειροτερα,διοτι σε αυτην την χωρα ενα μονο δεν εχει τελος.

Η μαλακια των κατοικων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: