Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

Ο Πρωτος προδοτης

Ο εραστης της παγκοσμιοποιησης,ο μεγαλυτερος υποκριτης που περασε απο την χωρα συνεχιζει την περιοδεια του ανα τον κοσμο διαφημιζοντας τις ικανοτητες του και την αγαπη του προς την χωρα την οποια βυθισε στην καταστροφη.

Μην ξεχνατε,αυτος ηταν που μιλαγε για εργασιακο μεσαιωνα και για τα λεφτα που υπαρχουν,αυτος συζητουσε ακομα και πριν απο τις εκλογες για την προσφυγη της χωρας στο ΔΝΤ,και παραμενει ελευθερος να περιφερεται ανα την υφηλιο και να μιλαει για την τεραστια προσπαθεια του.

Η χωρα εχει καταρευσει και ο ιδιος υπερηφανος για αυτο δινει συνεντευξεις και διαλεξεις μιλωντας για πατριωτικο καθηκον.

Οι επειτα απο αυτον συνεχιστες της προσπαθειας του το ιδιο ανικανοι μιλανε και αυτοι για πατριωτικο καθηκον,ενα τσουρμο προδοτες,μια συμμορια ανθελληνων που προτιμησε την υποταγη απο την αντισταση στην δουλοκρατια.

Ανακοινωνει αναπτυξη στο τελος του '13 ο Σαμαρας,αυτο βλεπει,ξερουμε ολοι φυσικα οτι αυτο δεν προκειται να συμβει,ξερουμε οτι οι επομενες γενιες θα μεγαλωσουν μεσα στην ανεχεια και την ανεργια,ξερουμε ποιος ειναι ο λαος για τον οποιο μιλαει,ποια ειναι η χωρα.

Ειναι η ξεπουλημενη γη που προετοιμαζει,οι ΕΟΖ,οι μισθοι πεινας,οι αυτοκτονιες και η καταθλιψη.

Η μεγαλυτερη καταστροφη της χωρας σχεδιαστηκε και πετυχε με την δικη μας ανοχη,δεν εχουμε δικαιολογιες,υποταχθηκαμε κι εμεις οπως και εκεινοι,φοβηθηκαμε και καναμε πισω.

Με λογια δεν βρισκονται λυσεις,οσο ολοι αυτοι μενουν ατιμωρητοι,οσο το σαπιο πολιτικο κατασκευασμα που μας κυβερναει παραμενει αλωβητο δεν εχουμε καμια ελπιδα.

Ουτε εμεις και το κυριοτερο ουτε αυτοι που θα ερθουν μετα απο εμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: