Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012

Μόλτζερ: Μόνη λύση η χρεωκοπία της Ελλάδας



«Προφανώς θέλουν να παίξουν με το χρόνο και ελπίζουν ότι η ελληνική μιζέρια θα επιλυθεί από μόνη της. Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα δουλέψει και αντ’ αυτού είναι βέβαιο ότι, με αυτή την ανεύθυνη πολιτική, τα μελλοντικά πακέτα διάσωσης θα είναι μεγαλύτερα ακόμα απ’ ό,τι υποθέταμε ως τώρα. Το αργότερο μετά τις εκλογές της Γερμανίας το φθινόπωρο του 2013 θα πληροφορηθούμε πόσα δισεκατομμύρια επιπλέον χρειάζεται η Ελλάδα», είπε ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Αντρέας Μόλτζερ, μιλώντας σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο κ. Μόλτζερ παρουσίασε ως εναλλακτική λύση για τις αποτυχημένες, όπως θεωρεί, συνταγές, τη συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας: «Η τρόικα θα χρησίμευε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στους πιστωτές, όπως η Αυστρία και η Γερμανία, πολύ περισσότερο, αν επεξεργαζόταν επιτέλους ένα σχέδιο για τη συντεταγμένη χρεοκοπία και την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», κατέληξε.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση στην Αυστρία,  που φανέρωσε ότι το 63% των πολιτών της χώρας τάσσεται υπέρ της εξόδου της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ.

Πηγή: ysterografa.gr
http://www.enikos.gr/politics/105644,Moltzer:_Monh_lysh_h_xrewkopia_ths_Ellad.html
Aυτες ειναι οι μεγαλες επιτυχιες του Σαμαρα,την ανοιξη θα δουμε το τελος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: