Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2012

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας




Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI,έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή"για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας». 

Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξηςυποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνόν σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.

Ο Πάπας είπε:

«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."
Αυτές οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από τον Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το 2010 η Καθολική Εκκλησία ζήτησε τη δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κλάδου και της διεθνούς προσφοράς χρήματος.

Αναφέρθηκε ότι το Βατικανό ζήτησε «μια υπερεθνική αρχή», η οποία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγεί και να ελέγχει τις παγκόσμιες οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.

Η νέα κίνηση της Κίνας για στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία, οι αυξανόμενες παρεισφρήσεις από τα Ηνωμένα Έθνη όσον αφορά τον έλεγχο του Διαδικτύου και οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από την Καθολική Εκκλησία, όλα δείχνουν πως ο κόσμος βαδίζει προς μια νέα παγκόσμια τάξη. Σε ένα δρόμο από τον οποίο δεν θα υπάρχει επιστροφή.

http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr/2012/12/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: