Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023

Αποκαλύψεις

 


Βρισκόμαστε "άφωνοι"με τα νέα απο την Ιταλία που αναφέρουν οτι οι εισηγήσεις των ειδικών στην περίοδο της πανδημίας δεν ήταν δικές τους αλλά έπαιρναν εντολές απο την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα εισηγηθούν.


Άφωνοι ίσως μείνατε εσείς,εγώ όχι,ηταν ολοφάνερο ποιοί έδιναν τις εντολές και στην Ελλάδα για όσα μας επέβαλε η ομάδα των υποτιθέμενων ειδικών,απο το πρώτο μέτρο εως και το τελευταίο οι οδηγίες δόθηκαν απο την κεντρική εξουσία,δεν ξέρω αν θυμάστε αλλα τα μίντια είχαν ήδη ανακοινώσει τα μέτρα πρίν ακόμα δοθούν στην δημοσιότητα απο τους τυχάρπαστους ειδικούς,ηταν τυχαίο οτι ολοι αυτοί είχαν πιάσει στασίδι σε όλα τα κανάλια απο το πρωί εως το βράδυ και τρομοκρατούσαν τον πληθυσμό με υποθέσεις και στατιστικές οι οποίες βγήκαν άκυρες στο τέλος;

Για αυτό τον λόγο τους δόθηκε και η ασυλία,δεν υπήρχε άλλος λόγος.

Στόχος ήταν ενας.....

 

Ο Εμβολιασμός με το αμφίβολης προστασίας σκεύασμα.

Και έχουν συνεργήσει όλα τα κόμματα σε αυτό,ισως εδώ να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη αλλά είναι ολοφάνερο πως είχε στηθεί ενας τεράστιος μηχανισμός προπαγάνδας και εκβιασμού για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος,σας παρακαλώ να θυμηθείτε ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες.

 

Εξ άλλου πολλές φορές οι ίδιοι οι ειδικοί οταν τους ρωτούσαν για συγκεκριμένα μέτρα είχαν αναφέρει οτι δεν τα είχαν ζητήσει οι ίδιοι,ποιός τότε;

Οι ίδιοι οι νεοταξίτες έχουν αναφέρει οτι ο Κόβιντ ήταν η χρυσή ευκαιρία για να παραιτηθεί ο πληθυσμός απο τα δικαιώματα του και να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ολο τον φασισμό που ξερνούσαν καθημερινά στην μούρη του.

Είναι δεδομένο οτι η κυβέρνηση και γενικά το πολιτικό σύστημα είναι νεοταξίτες αφιερωμένοι στην επιβολή του σχεδίου της Μεγάλης επανεκκινησης,βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν τα πειράματα τους και τώρα ποιός τους σταματάει.

Πως το κατάφεραν αυτό;

Τρομοκράτηση

Μέτρα και ποινές

Προνόμια στους υπάκουους

Τιμωρίες σε όσους αντιδρούσαν

Με την πλήρη συνεργασία όλων των ΜΜΕ

Με το θάψιμο όσων φωνών έλεγαν κάτι διαφορετικό

Ακριβώς όσα θα γίνονται με την Παγκόσμια κυβέρνηση,φυσικά τότε θα είναι πολύ-πολύ χειρότερα,μέχρι στιγμής δεν έχουν ελέγξει το νόμισμα.

Ευτελείς υπάκοοι ειδικοί υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι για κάθε σκοπό,το βλέπουμε και τώρα στην περίπτωση της αντίδρασης του αντιπρόεδρου του Αρείου Παγου στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για αποκλεισμό συγκεκριμένου κόμματος απο τις εκλογές,βγήκαν οι αντι-συνταγματολόγοι που είναι πρόθυμοι να επιτεθούν και να ζητήσουν την αυτοεξαίρεση του ανώτατου δικαστικού που απλά είπε τα αυτονόητα.

Η Δημοκρατία έχει τελειώσει.

Η τυραννία είναι πρό των πυλών.

Αν κάποιος αμφιβαλλει για τον τελικό στόχο δεν έχει παρά να περιμένει.

Μέχρι το 2030 έχουν περιθώριο να εγκαταστήσουν το πλήρες ψηφιακό κράτος και να θέσουν σε εφαρμογή ολες τις λειτουργίες του.

Οχι για το καλό μας.


Για αυτό να είστε σίγουροι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: