Δευτέρα, Απριλίου 24, 2023

Χωρίς ελπίδα

 


Σε συνέχεια της προηγούμενης μου ανάρτησης ήρθαν και τα νέα της ίδρυσης δύο νέων κομμάτων που θα μας σώσουν και αυτά όπως και τα υπόλοιπα.

Το πρώτο ονομάζεται "εύ" και μόνο γέλια προκαλεί η πρώτη συγκέντρωση 50 ανθρώπων στον Λόφο της Πνύκας χθές....το δεύτερο δεν θυμάμαι πως ονομάζεται αλλα απαρτίζεται απο ρετάλια της παλιάς δεξιας χειρότερους ακόμα και απο τους νέους κατσικοκλέφτες.


Επίσης στην αναμονή είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα "Ελληνες"και αν απαγορευτεί τελικά η συμμετοχή του θα κατέβει ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με το πρώην μόρφωμα-κόμμα του.

Αυτοί μαζί με τους ήδη γνωστούς κατσικοκλέφτες θα ζητήσουν την ψήφο μας τρίβοντας τα χέρια τους για τις πλούσιες αποδοχές και επιδοτήσεις που θα έχουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την ώρα που παραιτηθείς βουλευτής του κόμματος του Βελόπουλου τον αποκαλέι πολιτικό απατεώνα....

Φανταστείτε τι είναι οι υπόλοιποι....

Tώρα εσείς περιμένετε κάτι καλύτερο για το μέλλον το δικό σας η της χώρας νομίζω οτι θα απογοητευτείτε πλήρως,και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω κάν το γιατί,νομίζω οτι καταλαβαίνετε και από μόνοι σας.


Οταν ηδη απο τώρα μας έχουν γεμίσει ψέματα και μας εξαπατούν με εγκαίνια κάθε είδους μακέτας απο την μια μεριά,μας βεβαιώνουν οτι θα πολεμήσουν για δικαιοσύνη και αξιοκρατία απο την άλλη...και εμείς ξέρουμε οτι αν ήθελαν θα τα είχαν νομοθετήσει ολα αυτά στις τετραετίες που κυβέρνησαν και δεν το έκαναν....τι περιμένετε περισσότερο;

 

Να ξανα κλείσουν τις τράπεζες;

Θα διστάσουν νομίζετε;

Να σας πούν μετεκλογικά οτι η λιτότητα θα συνεχιστεί;

Να συνεχίσουν να σας ...μας....μοιράζουν market pass και κουπόνια για να επιβιώσουμε;

Να επιβάλλουν μέτρα και περιορισμούς και πρόστιμα και λοκντάουν απο το επόμενο φθηνόπωρο;

Τι περιμένετε αλήθεια;

 

Σύντομα θα καταλάβετε οτι μόνη τους επιδίωξη είναι η εξουσία,και δεν θα εκπλαγώ αν αποφασίσουν να συγκυβερνήσουν μαζί και τα δύο κλεφτοκόμματα,ΝΔ και Σύριζα,γιατι αυτοδύναμη κυβερνηση δύσκολα βλέπω,και αν βγεί θα είναι αδύναμη και ισχνή.

 

Αν μιλάει για το εξάμβλωμα της κυβέρνησης των ηττημένων ο Κούλης ας κοιτάξει πρίν τις προσπάθειες του να αποστατήσουν πολιτικοί άλλων κομμάτων,ας θυμηθεί τις παρανομίες του και τον φασισμό που έσπειρε και έπειτα ας μας πεί τι θα κάνει  μετεκλογικά,οχι παραμύθια της Χαλιμάς και εγκαίνια μακετών.

 

Χωρίς ελπίδα πλέον.

 

 



Αυτο



Δεν υπάρχουν σχόλια: