Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023

Το τσίρκο Μεντράνο περιοδεύει


 Εχει πάρει βουνά και λαγκάδια η συμμορία του Κούλη για να διαφημίσει το θεάρεστο έργο της την τετραετία που πέρασε και απο κοντά τα ξεπουλημένα μίντια που παρουσιάζουν θριαμβευτικές υποδοχές των κομματόσκυλων του σε κάθε πόλη η χωριό που πηγαίνει.

Δεν σας τα δείχουν ολα όμως,παραδείγματος χάριν στον Εύοσμο και ενώ περνούσε με το προσποιητό του χαμόγελο κατά τας διαταγάς των επικοινωνιολόγων του....απο δίπλα φώναζαν οτι"Θέλουμε σχολεία και οχι κοροιδία"χαμπάρι δεν πήρε....ούτε αυτό το ήξερε,τι ήξερε στα 4 χρόνια που κυβέρνησε είναι αγνωστο.


Επειτα διαφήμιζε στο ίνσταγκραμ την βοήθεια στο σπίτι εχοντας επισκεφτεί Αμεα και κάνοντας μια υποκριτική βόλτα μαζί της στο Παγκράτι,επειδή εχω γνώση των τάχα βοηθημάτων που δίνουν στους ευάλωτους θα σας έλεγα να μην πιστεύετε οτι σας σερβίρουν,ελάχιστες είναι οι παροχές και η βοήθεια που δίνεται "για τα μάτια του κόσμου"την επομενη ημέρα εξαφανίζονται ολα και μένει ο ευάλωτος μόνος του να τα βγάλει πέρα.

Και φυσικά κανένα κανάλι η εφημερίδα δεν θα ενδιαφερθεί,δεν δίνουν λίστες Πέτσα τα Αμεα η οι ευάλωτοι.

Αλλα πως θα δείξει το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος;

Πρεπει να βρεί μία εικόνα,να την περάσει μέσω της προπαγάνδας του και των ξεπουλημένων μίντια που τον προσκυνούν και να δείξει οτι κάτι έχει κάνει.

Οσο για τις αυξήσεις στα επιδόματα των αναπήρων καλό θα ήταν να μας πούν πόσα έπαιρναν πρίν και  πόσα τώρα για να καταλάβετε σε τι συνθήκες ζούν.

Και όχι πρωτοσελιδα με τεράστιους τίτλους χωρίς λεπτομέρειες.

Το τσίρκο Μεντράνο του Κούλη θα συνεχίσει το ταξίδι του ψεύδους και της εξαπάτησης εως την ημέρα των εκλογών,στο χέρι μας είναι να τελειώσει στις 21 Μαίου αυτό το ταξιδι της απάτης.

Μην εξαπατηθείτε

Είναι ο ίδιος που αδιαφορεί και αφήνει τον λαό να ζεί με κουπόνια και voucher,που αδιαφορεί για την εκρηκτική αύξηση των τιμών στα τρόφιμα,που δεν ενδιαφέρθηκε 4 χρόνια να τελειώσει το έργο της τηλεδιοίκησης με αποτέλεσμα 57 νεκρούς,είναι ο ίδιος που λοιδώρησε όσους δεν υπάκουσαν στις φασιστικές εντολές του,είναι ο ίδιος που επεμβαίνει στην δικαιοσύνη αναίσχυντα και έχει καταλύσει καθε νόμο.

Μα θα μου πειτε..κι ο άλλος τι θα κάνει...

Τα ίδια και χειρότερα.

Γιαυτο δείξτε τους την αποστροφή σας.


Γιατί μετά θα είναι αργά.

Θυμηθείτε τι έκανε στην διάρκεια της πανδημίας.

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα άλλο.

Αν παρ'όλα αυτα πειστείτε και δώσετε την ψήφο σας μην κλαίτε μετά εορτής.

Γιατί θα κλαίτε,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: