Πέμπτη, Απριλίου 13, 2023

Απορίες


 Αν όσα καταγγέλει ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Κ.Τζανερίκος αποδειχθούν αληθινά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του πολιτεύματος,σήμερα επικρατεί σιγή γύρω απο το ζήτημα αυτό,η θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν η θα εκραγεί με άγνωστες συνέπειες.

Οπως και να έχει θα έπρεπε να εχει επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία,κάτι που δεν έχει συμβεί....φυσικά αν χρειάζεται πρωθυπουργική εντολή για να το κάνει τότε δεν θα επέμβει ποτέ.

Και λογικά αυτό δεν είναι ενα μεμονωμένο περιστατικό,για να προσπαθούν να εξαγοράσουν δικαστές ώστε να ψηφίσουν αυτά που επιθυμούν ....σημαίνει οτι δεν είναι η πρώτη φορά και θα πρέπει να σκεφτούμε οπως έγραψα σε αλλη ανάρτηση πόσες φορές ψηφίστηκαν εξαιρετικά δυσμενή για τον λαό μέτρα σαν συνταγματικά και που βρίσκονται οι επικεφαλείς η τα μέλη που ψήφισαν αυτά τα μέτρα σήμερα.


Φοβάμαι οτι οδηγούμαστε σε πολύ επικίνδυνους δρόμους.

Εμένα μου έρχονται στο μυαλο 3-4 ονόματα που σήμερα απολαμβάνουν πολύ καλοπληρωμένα αξιώματα και υποτίθεται προστατεύουν το Συνταγμα τα οποία στις εποχές των μνημονίων ψήφιζαν σαν συνταγματικό οτι και να τους πήγαιναν,εκτος απο την μείωση των μισθών των δικαστών.


Εσάς δεν σας έρχεται κανένα όνομα στο μυαλό.

Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να υποθέσω,αν αυτό το απόστημα σπάσει δεν θα πέσουμε απλά απο τα σύννεφα αλλα απο την Σελήνη.οχι οτι δεν το ξέραμε αλλα πάντα ζούμε με την ελπίδα να υπάρχει ενας...ενας τίμιος άνθρωπος σε αυτό τον τόπο.


Με αυτά στο μυαλό θα σας αφήσω να ξεκουραστείτε και να περάσετε οσο μπορείτε καλυτερα τις μερες του Πασχα,επονται τα χειρότερα για μετά,με τις νέες μεταλλάξεις,την νέα κυβέρνηση,το νέο μας μαύρο χάλι.

Καλό Πάσχα,Καλή Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: