Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023

Νέα τρομοκρατική μετάλλαξη.


 Αν πιστεύετε οτι ξεμπερδέψατε-με απο τον Κορωνοιό και τελείωσε έτσι απλά το σχέδιο των νεοταξιτών για πλήρη έλεγχο του πληθυσμού της γής και συνεχόμενους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θα αποφέρουν την επιθυμητή μείωση του πληθυσμού.....είστε γελασμένοι.


Νέα μετάλλαξη εφευρέθηκε ξαφνικά και αμέσως άρχισαν οι υποθέσεις των γνωστών ειδικών.

Η νέα αυτή μετάλλαξη με το όνομα Αρκτούρος φημολογείται οτι κάνει θραύση στην Ινδία και έχουν βρεθεί 50 κρούσματα τον τελευταίο μήνα στην Μεγάλη Βρετανία,λέγεται οτι μεταδίδεται πιο έυκολα. 


Στο τέλος όπως εχω αστειευτεί οι μεταδόσεις θα γίνονται τόσο εύκολα που θα κολλάει κάποιος ακόμα κι αν δεν συναντήσει κάποιον που έχει τον ιό,απο μακρυά,γελοιοποιούνται κάθε μέρα και περισσότερο.


Αυτό το νέο μαζί με την επικείμενη ψήφιση των κρατών της συνθήκης που θα δίνει την κυριαρχία πάνω απο το Σύνταγμα κάθε χώρας στον ΠΟΥ να αποφασίζει για μαζικούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς...δεν σας λέει κάτι;


Αυτό σημαίνει οτι υποχρεωτικά θα πρέπει να εμβολιάζονται όλοι για λόγους δημόσιας υγείας,με όποιες παρενέργειες,όποιους θανάτους,εξ άλλου αυτό είναι το ζητούμενο απο την νέα τάξη πραγμάτων,η μείωση του πληθυσμού της γής χωρίς να αναφέρει πουθενά η ιστορία στο μέλλον οτι ήταν ψυχοπαθείς αιμοσταγείς δολοφόνοι και τίποτα άλλο.

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ...ΔΗΛΑΔΗ ΗΠΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ.

 

 

 " Η παραλλαγή -η επιστημονική ονομασία της οποίας είναι XBB.1.16- θεωρείται πως είναι η πιο μολυσματική εκδοχή της Όμικρον μέχρι σήμερα. Σημειώνεται, ωστόσο, πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι το εν λόγω στέλεχος είναι πιο θανατηφόρο από άλλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. "


Αρκετά ξεκουράστηκαν οι "ειδικοί" του Κούλη,καιρός να πιάσουν στασίδι στα κανάλια με εκβιασμούς και απειλές,θα αρχίσουν πάλι τα μέτρα,πρόστιμα,εμβολιασμένοι και ψεκασμένοι,τα λοκντάουν,τα κεφάλια μέσα...... 

Δεν σας έλειψε τόσος φασισμός;

Δεν σας έλειψε

ο Καπραβέλος

ο Σύψας

ο Μαγιορκίνης

η κούκλα του Τσάκι η Παγώνη

ο Βασιλακόπουλος

ο Εξαδάκτυλος 

ο Θεούσος Τσιόδρας

και δεκάδες ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: