Τετάρτη, Απριλίου 26, 2023

Τί πέτυχε ο Κούλης;


 Διαβάζω περιστασιακά τις δηλώσεις που κάνει ο Κούλης στην προσπάθεια του να εξαπατήσει για ακόμα μία φορά τον λαό και να κερδίσει τις εκλογές με αυτοδυναμία.

Προσέξτε το αυτό το"αυτοδυναμία"ο Κούλης δεν θέλει απλά να είναι πρώτο κόμμα αλλά να έχει την πλειοψηφία στην βουλή.

Και θέλει αυτοδυναμία για να κυβερνήσει σαν δικτάτορας όπως εκανε τα προηγούμενα 4 χρόνια,να συνεχίσει να ελέγχει την ενημέρωση και την δικαιοσύνη και ο τελικός του στόχος είναι να επιβάλλει τυραννία και τις μεθόδους της Νέας τάξης πραγμάτων που σύντομα αυτός και οι εντολείς του πιστεύουν οτι θα επιβληθούν.


Οσο για τα περίφημα επιτεύγματα που μας λιβανίζει τόσες μέρες απο μόνος του γιατί δεν ρωτάει εμάς να του πούμε ποια νοιώσαμε οτι πέτυχε;

Οπως:

Την διχόνοια

Να στρέψει τον έναν 'Ελληνα απέναντι στον αλλον με το θέμα των εμβολιασμών.

Να χαρακτηρίζει ψεκασμένους και αντι εμβολιαστές και να λοιδωρεί συνέχεια οσους δεν δέχθηκαν να κάνουν το σκεύασμα που εκείνος και οι εντολείς του παρουσίασαν σαν εμβόλιο,τα αποτελέσματα πλέον είναι γνωστά,χιλιάδες νεκροί εκτός ΜΕΘ τις οποίες διαφήμιζε οτι αύξησε με τον ίδιο να πιστεύει οτι οι ασθενείς είχαν τα ίδια ποσοστά επιβίωσης εντός ΜΕΘ η εκτός και να καγχάζει περί αυτού απο το βήμα της βουλής.

Να επιβάλλει τα χειρότερα μέτρα περιορισμού των πολιτών που τα περισσότερα ήταν απλά γελοία όπως το κλείσιμο των περιπτέρων και η απαγόρευση να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους ανεμβολίαστοι όταν την ίδια ώρα στα ΜΜΜ ο ένας ήταν πάνω στον άλλον εμβολιασμένος η όχι.

Να εκβιάσει με χρηματικό πρόστιμο τους ανω των 60 ετών αδιαφορώντας αν έχουν να το πληρώσουν,ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ οτι το πρόστιμο υπάρχει ακόμα βεβαιωμένο απο την εφορία και δεν έχει αποσυρθεί,αυτό δείχνει οτι το φασιστικό αυτό μέτρο ήταν μέτρο εκβιασμού και οικονομικού στραγγαλισμού και δεν είχε καμία σχεση με την προστασία αυτών των ανθρώπων.


Χιλιάδες τα εγκλήματα που έκανε μέσα στην πανδημία τάχα για το καλό μας.

Πέτυχε να παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς του αντιπάλους και δημοσιογράφους,ακόμα και άτομα πολύ κοντά σε αυτόν και υπουργούς του που σαν κοτούλες κοκοκο δεν είπαν κίχ..

Πέτυχε να σκοτωθούν 57... άνθρωποι στα Τέμπη επειδή ο υπουργός που διόρισε λόγω του ονόματος του ήταν ανεπαρκής και ανίκανος,παρ'ολα αυτά τον κράτησε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του.


Πέτυχε να αυξηθούν τα πάντα εως 50% και σαν αντάλλαγμα εδωσε πενταροδεκάρες και κουπόνια για να επιβιώσει ο κόσμος που δεν ξέρει πλέον που να στραφεί.

Πέτυχε την πλήρη υποταγή των μέσων ενημέρωσης μοιράζοντας τους εκατομμύρια ευρώ την ώρα που έδινε ψίχουλα στον λαό.

Πέτυχε να υποτάξει την δικαιοσύνη και να μένει ατιμώρητος αυτός και οι συνεργάτες του σε ότι έχουν κάνει.


Περηφανεύεται οτι αύξησε τον κατώτατο μισθό ενώ ολοι ξέρουμε πως με αυτό το ποσό δεν αγοράζει κανείς σήμερα ούτε καπότες.

Συγνώμη που μου είναι δύσκολο να θυμηθώ ολα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει επι 4 χρόνια.


Τώρα βγαίνει και μιλάει για καλύτερους μισθούς,μετα απο 4 χρόνια,ασφάλεια την ώρα που φοβάσαι να βγεις στον δόμο,μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα και διάφορες άλλες γελοιότητες.

 Ελπίζω να πεί και για καλύτερη υγεία την ώρα που στα μισά Κ.Υ. δεν βρισκεις γιατρό και λείπουν τα μισά φάρμακα απο τα φαρμακεία.

Οτι ο Κούλης αυτή την στιγμή πιστεύει στην νίκη του.... οφείλεται στην αξιωματική αντιπολίτευση του αστείου τσαρλατάνου Αλέξη γιατί ο κόσμος θυμάται και φοβάται να μην ξαναζήσει όσα έζησε τα χρόνια που κυβέρνησε μαζί με την γελοία συμμορία του.

Αλλοιώς τώρα θα ήταν τρίτο κόμμα. 


Με την ελπιδα οτι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσετε για όλους μας και όχι μόνο για το δικό σας συμφέρον θα ήθελα να σκεφτείτε πολύ πριν φτάσετε στην κάλπη.


Δεν θα έχουμε πολλές επιλογές στο μέλλον να το ξανακάνουμε.

2 σχόλια:

Arkimid είπε...

Το χειροτεροτερο του έγκλημα είναι η πλήρης χαλιναγωγειση της κοινής γνώμης. Βέβαια δεν είναι λίγα ούτε τα λεφτά ούτε τε πρόθυμα φασιστοκοματοσκυλα. Δεν θα ξεχάσω ποτε το περιστατικό της Νέας Σμύρνης. Έγινε Η μέρα νύχτα, το άσπρο μαύρο , το μπρος πίσω και αν δεν υπήρχε καταγραφή γεγονότων από απλούς πολίτες, πάλι το δικό τους θα πέρναγε. Ότι 30 πολίτες επιτέθηκαν σε 4 αρχιδονομικους δηλαδή. Τα ξεχάσαμε ; Όπως την κλήρωση και τον κύκλο.

ΗarryTsopanos είπε...

Είμαστε 107οι στην ελευθερία του τύπου.
Αυτό θα συνεχιστεί και θα χειροτερέψει,είδηση πλέον είναι οτι μεταδίδουν τα μιντια,έχει αποχαυνωθεί ο κόσμος και πιστεύει οτι του πούν.