Σάββατο, Απριλίου 01, 2023

Social αρχι-media

 


Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πανικός επικρατεί στα social media,ειδικά στο twitter,δεν ασχολούμαι πλέον τόσο ενεργά όπως παλαιότερα όμως σποραδικά το επισκέπτομαι και διαβάζω η απαντώ σε κάτι που με ενδιαφέρει.


Είναι γνωστό πλέον ότι αυτές οι πλατφόρμες είναι οτιδήποτε άλλο παρά αθώες,έχει μαζευτεί εκεί μέσα όλη η προπαγάνδα των κλεφτοκομμάτων και προσπαθεί με ψεύδη,ανοησίες και υπέρβολές να κερδίσει έστω και έναν ψηφοφόρο.


Απαριθμεί το κάθε troll,συνήθως έμισθα ,τα εγκλήματα του αντίπαλου κομματος,φυσικά η μάχη δίνεται μεταξύ ΝΔ-Σύριζα.

Το ηλίθιο είναι πώς με όλες αυτές τις αναφορές μαθαίνει ακόμα και ένας αναποφάσιστος πόσα εγκλήματα έχουν κάνει και η ΝΔ και ο Σύριζα,τώρα πως πιστεύουν οτι θα κερδίσουν έστω και μία ψήφο με αυτόν τον τρόπο είναι άξιο μελέτης.


Γιατί ενας πολίτης με λίγο μυαλό που γνωρίζει τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια είναι αδύνατον να πειστεί για την ικανότητα είτε της ΝΔ είτε του Σύριζα να κυβερνήσουν,μονο δυσωδία και διαφθορά μυρίζουν όλες αυτές οι αναρτήσεις.

Διαγωνισμός διαφθοράς,εγκλημάτων και σαπίλας.

Δεν μπαίνουν κάν στον κόπο να διαψεύσουν τις κατηγορίες,απλά λένε..π.χ.εμείς κάναμε αυτό,εσείς κάνατε το άλλο. 102 νεκροί εσείς,57 εμείς....

Παραδοχή ανικανότητας.

Οι πολιτικοί δεν το έχουν αφήσει ανεκμετάλευτο.

Πρωτοπόρος και εδώ ....ποιός άλλος; 

Ο Άδωνις

Απορώ που βρίσκει τον χρόνο και ασκεί τα καθήκοντα του σαν υπουργός,ίσως για αυτό δεν υπάρχει στην χώρα ούτε ανταγωνισμός,ούτε ανάπτυξη,όμως αυτός επιμένει να θέλει να μας πείσει πώς έπεσε ο πληθωρισμός,αν τον πιστέψει κάποιος και μετά βγεί να αγοράσει κάτι το πολύ να πάθει εγκεφαλικό.

Αλλά ο Αδωνις το βιολί του 

Εξ άλλου αυτή είναι μέθοδος των Ναζί,και η κακή αντιγραφή του τώρα μόνο γέλιο προκαλεί.

Πές ...πές ,κατι θα μείνει.

Δεν απαντάει όμως,αφού έπεσε τόσο ο πληθωρισμός γιατί ανεβαίνουν συνεχώς οι τιμές;

Γιατί δεν πέφτει το πετρέλαιο και η βενζίνη μιάς και εχουν πέσει οι τιμές τους διεθνώς;


Δεν δίνω πλέον σημασία σε ότι γράφεται στα social media,είναι...έχουν γίνει εργαλείο προπαγάνδας και αποχαύνωσης και τίποτα άλλο.

Μόνο να θυμηθούμε τον ρόλο τους στην διάρκεια της πανδημίας θα καταλάβουμε πολλά.

Το καλύτερο για όλους είναι η ατομική σκέψη,αξίζει κάποιος απο όλους αυτούς να κυβερνήσει.

Απαντώ

ΟΧΙ

Κανείς τους,είμαστε σε πλήρες αδιέξοδο.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

θυμάσαι τις διαφημίσεις στην τηλεόραση που ανάλογα το ηλικιακό και φυλετικό προφίλ των παρακολουθούνταν "έβαζαν" τις κατάλληλες; έτσι και στα ψόφιαλ, αυτοί που μπαίνουν, οι το μεγαλύτερο ποσοστό τους, ζούνε τις ζωές των άλλων, και δεν έχουν την δική τους κρίση.
Όπως και στο αφήγημα του κορόιδο_ιού, το "πρόβλημα" τους είναι οι "ανένταχτοι" αυτούς κυνηγούν πάντοτε, τους πολλούς τους έχουνε πάντα μαντρωμένους στον φόβο τους, και στην ανοησία τους.