Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2023

Ζηστε με τον φοβο


 Η νεα κανονικοτητα ειναι εδω και δεν προκειται να αλλαξει,εφοσον οι λαοι στην πλειοψηφια τους κοιμουνται πιστευοντας οτι οι κυβερνησεις τους κανουν τα παντα για το καλο τους η αντιστροφή της καταστασης οπως εχει δημιουργηθει ειναι πλεον αδυνατη.


Το αφηγημα λεει οτι πλεον θα ζουμε υπο το καθεστως του φοβου,τον φοβο τον διασπειρουν τα ξεπουλημενα στην ελιτ μιντια,ειτε καναλια ειναι αυτα,ειτε εφημεριδες η το ραδιοφωνο.

Το κρατος ειναι ετοιμο και οσο προχωραει η ψηφιοποιηση θα ειναι παντοδυναμο,εσεις νομιζετε οτι ολα γινονται για να αποφυγετε την ταλαιπωρια,δεν ειναι ετσι ομως.


Τι μαθαμε τα τελευταια χρονια?

Οτι αληθεια ειναι αυτο που μας μας λεει η τηλεοραση και οτι διοχετευεται στο ιντερνετ απο την ξεπουλημενη ελιτ,μαθαμε να ζουμε με τον φοβο.

Οποιος ειχε μια διαφορετικη αποψη,ιατρικες μελετες,ειδικοι που προσπαθουσαν να μας πουν οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,οτι κατι αλλο συμβαινει εξαφανιστηκαν,διωχθηκαν η λοιδωρηθηκαν.

Απο την μια μεταλλαξη στην επομενη πιεζαν τον κοσμο να εμβολιαστει για να μην νοσησει,να μην μπει σε νοσοκομειο,να μην μπει σε ΜΕΘ,και κυριως...να μην πεθανει.

Και ο κοσμος υπακουσε....και τα επαθε ολα οσα του ειπαν οτι δεν θα παθει.

Φυσικα αν παραδεχθουν τωρα οτι μας δουλευαν θα πανε φυλακη ισοβια,γιαυτο στηριζουν ακομα το ιδιο αφηγημα,οτι ταχα δεν  πεθαινουμε επειδη καναμε το εμβολιο,μα η πλειοψηφια που πεθαινει ειναι οσοι εκαναν το εμβολιο,αλλα το εχουν καλα κρυμενο αυτο,δεν το λενε,135 ατομα πεθαναν μονο την περασμενη εβδομαδα,το ακουσατε καπου,οχι...ειναι μικρος αριθμος τα 135 ατομα?

Γιατι δεν αναφερουν εστω και τωρα ποσα απο αυτα ειχαν εμβολιαστει,τι φοβουνται?

Γιατι δεν το συζητουν?

Μετα απο αυτο ηρθε η ευλογιά των πιθηκων,μετα αλλες μεταλλαξεις,με καθε ευκαιρια προσπαθουσαν να επανελθουν τα μετρα που θα μας εσωζαν,μασκα,λοκνταουν,περιορισμοι,καθε μεταλλαξη ηταν και πιο μεταδοτικη,και η επομενη ακομα πιο μεταδοτικη,....

Αφου να σκεφτειτε την επομενη μεταλλαξη που θα ειναι ακομα πιο μεταδοτικη θα την κολλας πριν ακομα συναντησεις αυτον που εχει τον κορωνοιο,απο το σπιτι.Πριν βγεις εξω.

 

Γιαυτο καλυτερα μεινε μεσα.

 Και τωρα....

Νεα τρομοκρατια παλι απο την Κινα,θυμαστε τους Κινεζους στις αρχες του Κορωνοιου που μας εστελναν βιντεο με νεκρους πολιτες παντου,σε σκαλες του μετρό,σε πεζοδρομια?

Ετσι κτιστηκε το αφηγημα,τωρα και παλι οι Κινεζοι που εχουν εκατομμυρια κρουσματα θα ερθουν και θα μας κολλησουν,ευκαιρια για νεα μετρα,ελαφρα προς ο παρον,μεχρι να εμφανιστει απο το πουθενα μια νεα θανατηφορα μεταλλαξη και θα μας υποχρεωσουν να εμβολιαστουμε.

Αυτος ειναι ο στοχος

Να εμβολιαστουμε

Μην εχετε αυταπατες για ευτυχισμενο το 2023 και λοιπες μαλακιες,ολοι τους ειναι υποδουλοι των ψυχικα ασθενων που οριζουν τι θα συμβει στον πλανητη και πότε,κανεις απο τους νανους ηγετες των λαων του πλανητη δεν δεν εχει στο μυαλο του το καλο του λαου του,στο μυαλο τους ειναι να επανεκλεγουν η τουλαχιστον να μην πεσουν απο την εξουσια,ετσι θα διατηρηθει η τρομοκρατια και ο φοβος μεχρι την ημερα που θα δουν οτι ειμαστε ετοιμοι να δεχθουμε οποιαδηποτε αποφαση τους,αν δεν την δεχτουμε θα την επιβαλλουν με την βια,ξεχαστε τα περι δημοκρατιας και αλλες ιδιες μαλακιες,η θα υποταγουμε η τελειωσαμε.

Αλλα και να μην εκλεγουν η να μην πεσουν οι επομενοι το ιδιο ξεπουλημενοι στην ΝΤΠ ειναι.

Θα τελειωσουμε ετσι η αλλοιως. 

Τι τους εχουν ταξει σαν ανταλλαγμα δεν γνωριζω.

 

Μεχρι το 2030 συμφωνα με τα σχεδια τους πρεπει να εχουν τα παντα οργανωμενα,αυτο που ζησαμε με την πανδημια θα ειναι ενα ομορφο ταξιδι σε σχεση με αυτα που ετοιμαζουν.

Φυσικα θα φταει παντα κατι αλλο,οχι οι ιδιοι για τα μετρα που παιρνουν.

Εδω ζουμε σαν πειραματοζωα την επομενη φαση,αυτη που θα τρωμε με κουπονια,που δεν θα εχουμε προσβαση παρα στο ψηφιακο χρημα και τα food pass,που οι κυβερνωντες θα παρακολουθουν τους παντες,που τα φαρμακα θα εξαφανιστουν.

Αληθεια 

Δεν σας εχει κανει εντυπωση οτι εχουν εξαφανιστει την περιοδο που χρειαζονται τοσα σκευασματα?

Πως προβλεψαν την επαρκεια των εμβολιων και οχι των ελλειψεων που ζουμε τωρα?

Η επιτροπη των 300 ειχε σχεδιασει οτι:


Θα μειωσουμε πληθυσμους και θα ελεγχουμε τους υπολοιπους με:

Στοχευμενες ελλειψεις τροφιμων,νερου και φαρμακων.

Οι αχρηστοι καταναλωτες που μολυνουν τον πλανητη θα εξαλειφθουν,οι υπολοιποι δεν θα χρειαζονται ουτε για σκλαβοι.


Ποσο κοντα λετε οτι ειμαστε?

 Ο φοβος του θανατου

της πεινας

της διψας

της ασθενειας

Τι αλλο μενει?

Καλη Χρονια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: