Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

Ξανά μανά

 


Βγηκε παλι στα Πετσωμενα μιντια η "ειδικος"Λινου και ανεφερε οτι τα παιδια πρεπει να πηγαινουν παλι με μασκα στα σχολεια,επισης οτι πρεπει να παρθουν αμεσα μετρα και να γινονται τεστ σε μερη που συγκεντρωνεται κοσμος. 


Ξεχασε και η ιδια οτι προσφατα πολλοι"ειδικοι" της ιδιας συνομωταξιας ανεφεραν οτι οι ιωσεις που θεριζουν φετος ειναι αποτελεσμα ολων αυτων των μετρων που συστησαν οι ιδιοι τα τεελευταια δυο χρονια.

Και επισης ορταν ρωτηθηκε αν αυτη η εξαρση οφειλεται στα μετρα που οι ιδιοι επεβαλλαν τα προηγουμενα χρονια απαντησε πως «χρειάζεται πολύ έρευνα για να δούμε ότι τα παιδιά νοσούν επειδή τα προστατέψαμε πολύ ή λόγω του ότι οι νέοι ιοί είναι διαφορετικοί» 

Αλλαξαν οι ιοι,γελανε και τα πεζοδρομια.

Ενω η ερευνα που εγινε για τα εμβολια και οσα μετρα πηραν ηταν αρκετη ωστε να τα συστησουν?

 

Θα εννοει την ερευνα σε ποντικια τα οποια πεθαναν ολα μετα την δοκιμη του εμβολιου-σκευασματος σε αυτα.

  Και τόνισε ότι, «το εμβόλιο κάνει δύο πράγματα: πρώτον μας προστατεύει άμεσα και δεύτερον, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τα μακροχρόνια προβλήματα, αφού κατανοήσουμε ποια είναι».

 Εχει αποψη τι προκαλουν μακροχρονια τα σκευασματα αυτα,εχουν γινει ερευνες... η γνωριζει ποσοι ανθρωποι εχουν πεθανοι αφου εμβολιαστηκαν?

Διαβαζει τις μελετες και τι αναφερουν για τα εμβολια,δεκαδες ειδικοι μιλανε για πολυ σοβαρες παρενεργειες,τα ξερει η τις δινουν ενα χαρτι και απλα αυτη διαβαζει οτι γραφει?

Δεν νομιζω να ξερει οτιδηποτε,και αυτη και οι υπολοιποι.

Πως λεει ομως τετοιες μαλακιες?

Εχει ασυλια.

Ξανα μανα τα ιδια,και παλι απο την αρχη,καθε χρονο μεχρι να καταφερουν τον στοχο τους θα αναμασανε το ιδιο παραμυθι.

Το χειροτερο?

Ειπε:

 «Έχουμε πολύ μεγαλύτερη αύξηση από ό,τι περιμέναμε και δεν υπήρξε κανενός είδους προετοιμασία και εκπαίδευση, ώστε να μπορέσει το προσωπικό των νοσοκομείων να απαντήσει σε αυτού του είδους τα προβλήματα»

 

Σε ολα εξω εχουν πεσει,αλλα περιμενουν και με αλλα βρισκονται,οσο για το προσωπικο των νοσοκομειων να μας πει σε τι ειναι εκπαιδευμενο η προετοιμασμενο γιατι δεν ξερουμε,μαλλον σε τιποτα.


Θυμηθειτε τις προβλεψεις τους,τις συστασεις τους και θα καταλαβετε οτι εχουν πληρη αγνοια για οτι συμβαινει,απο την στιγμη που προτεινουν ακομα ενα αμβολιο-σκευασμα το οποιο δεν προστατευει απο νοσηση, μεταδοση και θανατο τοτε καταλαβαινουμε τι ειδους ειδικοι ειναι.


Εχουμε να αντιμετωπισουμε ακομα πολλα με αυτην την συνομωσια¨ειδικων¨ που κανει προβλεψεις και συστηνει μετρα.

To αποτελεσμα ολων αυτων το ειδαμε.



35+ χιλιαδες νεκροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: