Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2023

Επαγελματιες κλεφτες


 Ο επαγγελματιας κλεφτης θα ερθει να κλεψει...δεν θα σε σκοτωσει,ο εραστιτεχνης θα κλεψει και θα σκοτωσει.

Πιο επισημη παραδοχη οτι τα κομματα που κυβερνουν ειναι κλεφτες δεν εχει ξανα υπαρξει.

Η επιλογη πλεον δεν ειναι να ψηφιζουμε καποιον για να διαχειριστει τα προβληματα της χωρας με λογικη και συνεση αλλα να ψηφιζουμε αν θελουμε να μας κλεβουν χωρις να μας σκοτωνουν η να μας κλεβουν και να μας σκοτωνουν.


Οταν λοιπον αναφερομενος στα κομματα τα αποκαλω "κλεφτοκομματα"η "συμμοριες"μπορει να ακουγεται υπερβολικη σταματαει εδω μιας και οι ιδιοι πλεον παραδεχονται αυτο που ειναι.

Εγω λοιπον δεν θελω να ειμαι μερος του κοπαδιου που παει σαν υπνωτισμενο και ψηφιζει κλεφτες,εγω θελω να μας κυβερνησουν ανθρωποι με ηθος και με οραμα,και αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κανενας τετοιος στην πολιτικη ζωη του τοπου.

 

Και τι αλλο απο κλοπη ειναι η αισχροκερδεια που εχει επιβληθει παντου,απο καυσιμα,τροφιμα και υπηρεσιες?

Ποια ειναι η δουλεια-καθηκον του καθε πολιτικου παρα να τα αποτρεπει ολα αυτα αντι να παραπλανει με market pass και καλαθια του νοικοκυριου που μονο για γελια ειναι;

Περιμενει κανεις απο ολους εσας να ενδιαφερθει ο Κουλης η ο Αδωνις για το πως τα βγαζετε περα καθε μηνα οταν ειναι η φιλοσοφια τους να στηριζουν τις πολυεθνικες και τους μεγαλοεπιχειρηματιες αντι τον λαο?

Αυτοι κερδιζουν τον μηνα οσα εσεις κερδιζετε σε εναν χρονο αν ειστε τυχεροι να βγαζετε εστω και αυτα,ζουν εκτος πραγματικοτητας και εχοντας τα καναλια να τους λιβανιζουν κανουν και πλακα σε βαρος μας.

 

Ολοι αυτοι εχουν παραβει τον ορκο τους συνεχομενα και δεν τιμωρουνται,δεν επρεπε απλα να παραιτουνται αλλα να εκπιπτουν απο το αξιωμα τους επιστρεφοντας οσα εχουν κλεψει μαζι με το εισοδημα που αποκτησαν απο τον χρονο που ειχαν αυτο το αξιωμα.


Οι εκλογες ειναι κοντα,οσο εμεις δεν αποφασιζουμε να αλλαξουμε αυτο το σαπιο συστημα αυτο θα υπαρχει και θα μας κλεβει,με το ενα η το αλλο η το τριτο κομμα,ετσι ειναι οργανωμενοι,αυτο τους ενδιαφερει και μονο,δειτε τις περιπτωσεις βουλευτων και συμβουλων που εχουν πλουτισει παιρνοντας δημοσια εργα η μεσω κατασχεσεων περιουσιων φτωχων οφειλετων.

Για πρωτο βημα πρεπει να εξαφανιστει απο την πολιτικη ζωη της χωρας η Κουλα η μιζαδορα-ωτακουστρια,μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με τον Ζηκο του Συριζα.

Ποσο θα αντεξετε ακομα?

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: