Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2023

Ξανα Κορωνο-Τρομοκρατια


Χάος στην Κίνα λόγω της Covid-19: Σωροί τα πτώματα στα κρεματόρια -Η αναμονή φτάνει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίο 


Αυτος ειναι ο τιτλος γνωστης ιντερνετικης εφημεριδας,αυτη και αλλες ιδιες με χιλιαδες ευρω στις τσεπες των ιδιοκτητων τους απο την λιστα Πετσα το 2019-20-21-22 σας τρομοκρατησαν με εικονες ανθρωπων να πεθαινουν στους δρομους πολεων της Κινας.

Ευχομαι να διαψευστω αλλα αν παει ετσι συντομα θα εχουμε παλι νεα μετρα και περιορισμους,κρατηστε αυτη την αναρτηση και τα ξαναλεμε οταν συμβουν,τιποτα δεν γινεται τυχαια.

Εντελως τυχαια αρχισαν να εμφανιζονται και οι ειδικοι κατσαριδες με τρομολαγνεια και προειδοποιησεις σαν τον Παυλακη και τον Βασιβλακοπουλο,καλα η Παγωνη ειναι πλεον μερος του ντεκορ,οταν φυγει τελειως ο κορωνοιος αυτη θα παραμεινει στα καναλια σαν γλαστρα η φικος.

Και επειδη το σχεδιο εξολοθρευσης του πληθυσμου συνεχιζεται και ο Παγκοσμιος οργανισμος Υγειας (παρακλαδι και δουλαρα του Bill Gates) εχει πλεον την εξουσιοδοτηση να διαταζει υποχρεωτικους εμβολιασμους υπερανω του Συνταγματος και των νομων καθε χωρας πολυ φοβαμαι για την επομενη περιοδο η για το κοντινο μελλον.

Απορω ποιος κανει το ρεπορταζ για αυτα τα σαιτ μιας και ειναι γνωστο οτι επισημα δεν υπαρχουν τετοια στοιχεια. 

https://www.protothema.gr/world/article/1324823/kina-gia-proti-fora-i-kuvernisi-si-paradehetai-oti-o-arithmos-thanaton-kai-krousmaton-covid-einai-terastios/

Κίνα: Για πρώτη φορά η κυβέρνηση Σι παραδέχεται ότι ο αριθμός θανάτων και κρουσμάτων Covid είναι τεράστιος 

Διαβαστε το Πρωτο ψεμα και πειτε μου....

Σε ποιο ακριβως σημειο στην δημοσιευση παραδεχονται με στοιχεια οι αρχες στην Κινα τον τεραστιο αριθμο θανατων?

Που ειναι τα στοιχεια?

Δεν υπάρχουν σχόλια: