Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2023

Αγριο μελλον


 Επειδη κοιμαστε του καλου καιρου οι περισσοτεροι και πιο πολυ ενδιαφερεστε που θα πατε για καφε η ποιος βγηκε προτεινομενος στο Σαρβαιβορ...γινονται εγκληματικα πραγματακια κι εσεις δεν τα εχετε παρει ειδηση.


Οπως:

Ο Bill Gates ανεφερε οτι πρεπει να περιμενουμε εναν πιο θανατηφορο ιο και δεν ειδα κανενα κρατος η κανεναν εισαγγελεα διεθνους δικαστηριου να τον καλεσει και να τον ρωτησει απο που εχει αυτες τις πληροφοριες.....

Αν εσεις ανεβαζατε σε καποιο κοινωνικο δικτιο οτι θα πεθανει καποιος γνωστος σας θα σας ειχαν τωρα κλεισμενο χειροποδαρα στο πιο σκοτεινο κελι και δεν θα βλεπατε το φως του ηλιου ποτέ.

Αυτος μας λεει οτι ξερει πως ερχεται νεα πανδημια με κατασκευασμενο ιο.... και ειναι Κυριακη.


Επισης οπως θα διαβασατε...οσοι διαβασατε ,,,,,προηγουμενη αναρτηση τον επομενο μηνα αναμενεται να υπογραφει η νεα συνθηκη του Παγκοσμιου οργανισμου υγειας η οποια θα δινει στον Οργανισμο την δυναμη να υπερβαινει τα τοπικα Συνταγματα των χωρων που θα την υπογραψουν και να κυρηττει Πανδημια και υποχρεωτικους.....ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ εμβολιασμους,λοκνταουν κλπ.

 

Μαζι με αυτα θα υποχρεωνονται οι πολιτες να εχουν ολοι Διαβατηριο εμβολιασμων ωστε να παρακολουθουνται οπου και να κινουνται.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

Κανεις δεν θα εχει την δυνατοτητα να αρνηθει,λογικα οσοι το κανουν θα τιμωρουνται σκληρα και τα κρατη που θα εχουν υπογραψει αυτην την νεα συνθηκη θα πρεπει να ακολουθουν ολες τις εντολες του Παγκοσμιου οργανισμου υγειας αλλοιως θα προβλεπονται βαριες κυρωσεις.

Τελος της εθνικης κυριαρχιας και η αρχη της Παγκοσμιας κυβερνησης.

Αυτο που πολλοι δεν γνωριζετε ειναι οτι ο Παγκοσμιος οργανισμος υγειας χρηματοδοτειται απο ποιον?

Απο τον Bill Gates.

 

Καταλαβαινετε ελπιζω προς τα που παει η κατασταση,μιας και ερχεται νεος πιο θανατηφορος ιος και θα εχει υπογραφει εως τοτε.....γιατι δεν θα ερθει πριν απο αυτο...η νεα συνθηκη μεταξυ των χωρων και του ΠΟΥ θα υποχρεωσουν τον πληθυσμο να εμβολιαστει.....λογος του λεει.....με το θαυματουργο εμβολιο και να κουβαλαει μαζι του ψηφιακα το διαβατηριο εμβολιασμου.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Οσοι δεν υπακουσουν θα τιμωρουνται,πως δεν ξερω αλλα αν ανατρεξετε στα πολυ πιο ηπια μετρα τιμωριας που ειχε επιβαλλει και ακομα μερικα ισχυουν ο Κουλης ....

Θα καταλαβετε οτι τα επομενα θα ειναι πολυ πιο τρομακτικα μιας και θα θεωρουνται οι ανυπακοοι σαν εχθροι του κρατους,υποψιαζομαι οτι μετα τις αφορητες πιεσεις,τα διοικητικα μετρα,την τρομοκρατια θα  ακολουθει ακομα και απομονωση η στερηση εισοδηματος και εργασιας.Η τι αλλο?

 Τα μετρα αυτα τα δεχτηκαμε-τε,με σκυμενο το κεφαλι,κι εσεις και ολοι οι πολιτικοι στην χωρα,καθε κομματος,μερικα κομματα προτειναν ακομα χειροτερα.

Το εχω γραψει αρκετες φορες.

Οι εμβολιασμενοι θα ακολουθησουν την μοιρα τους.

Και οι ανεμβολιαστοι την δικη τους.

Κανενος η μοιρα δεν θα εχει αισιο τελος.

 

Αν ακομα σκεπτεστε οτι ολα αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας πρεπει να διαβασετε ξανα η για πρωτη φορα :

Τις δηλωσεις που εχει κανει ο Κλαους Σβαμπ

Τις δηλωσεις του συμβουλου του Χαραρι

Τις επι χρονια δηλωσεις του Gates

Μαθετε τι ειναι το Club of Rome και η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ.

Μαθετε για τις Κατευθυντηριες λιθους της Γεωργιας. 

Το κυριο συνθημα του WEF ειναι:

Δεν θα σας ανηκει τιποτα και θα ειστε ευτυχισμενοι.


Mαζι με ολα αυτα αν βρειτε σε pdf στο ιντερνετ διαβαστε το βιβλιο Dr John Coleman

Conspirators' hierarchy : the story of the Committee of 300 
 
 Mια απλοικη μεταφραση των κυριων σημειων του βιβλιου θα την βρειτε αναρτημενη στο ιστολογιο μου.

Διαβαστε το 1984 του George Orwell.

Mια επιλογη απο αναρτησεις μου εδω:
 
 https://harrytsopanos.blogspot.com/search?q=%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1
 
 https://harrytsopanos.blogspot.com/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7

https://harrytsopanos.blogspot.com/search?q=vaccine

Συμφωνα με ολες αυτες τις θεωριες συνομωσιας τα 9/10 του παγκοσμιου πληθυσμου πρεπει να αποχωρησει,οι υπολοιποι θα μεινουν ελεγχομενοι ψηφιακα και τεχνολογικα σαν σκλαβοι,ισως και χειροτερα.
Οι εκλεκτοι εχουν αποφασισει να το κανουν πραξη.
 

Και καντε την προσευχη σας.

Οσα ετοιμαζουν θα ειναι πιο τρομακτικα απο οσα φανταζεστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: