Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2023

Οι στοχοι της Παγκοσμιας κυβερνησης

 


Οσα γραφω σε αυτη την αναρτηση δεν τα σκεφηκα απο μονος μου,περιγραφονται στο βιβλιο του John Coleman "


"The conspirators Hierarchy,The committee of 300"

https://archive.org/stream/committee300/committee300_djvu.txt

Μπορειτε να διαβασετε ολο το βιβλιο στο πιο πανω λινκ οσοι θελετε,ειναι αρκετα μεγαλο.


1)Μια παγκοσμια κυβερνηση η αλλοιως η Νεα ταξη πραγματων θα εχει μια ενωμενη εκκλησια και οικονομικο συστημα κατω απο τις εντολες της.

 Δεν γνωριζουν πολλοι οτι η Μια Παγκοσμια κυβερνηση αρχισε να οργανωνει την "εκκλησια"της τις δεκαετιες του 20'-30΄γιατι γνωριζαν οτι πρεπει να δωσουν μια εκκλησια στον πληθυσμο σαν διεξοδο, για αυτο τον λογο οργανωσαν μια εκκλησια ωστε να διοχετευσουν την πιστη στην κατευθυνση που ηθελαν οι ιδιοι.

2)Η καταστροφη καθε εθνικης ταυτοτητας και εθνικης υπερηφανειας

3)Την καταστροφη καθε πιστης και ειδικα της Χριστιανικης με μονη εξαιρεση της πιστης που οι ιδιοι θα καθοδηγουν.

4)Ο ελεγχος καθε ενος ατομου μεσω ελεγχου του εγκεφαλου του, κατι σαν αυτο που ο Μπρεζινσκι αποκαλει "Technotronics"δημιουργωντας ρομποτ που μοιαζουν με ανθρωπους και ενα συστημα τρομου διπλα στο οποιο ο Κοκκινος Τρομος του Felix Dzerzinski  θα μοιαζει με παιδικο παιχνιδι.

5)Το τελος καθε εκβιομηχανισης και παραγωγης ηλεκτρισμου απο πυρηνικη ενεργεια κατι που αποκαλουν"μεταβιομηχανικη κοινωνια μηδενικης αναπτυξης"με εξαιρεση των κλαδων υπολογιστων και υπηρεσιων.

Οι βιομηχανιες των ΗΠΑ θα εξαχθουν στο Μεξικο οπου θα υπαρχει αφθονη προσφορα για εργασια απο τους σκλαβους οι οποιοι στον αποηχο της βιομηχανικης καταστροφης ειτε θα γινουν εθισμενοι στο οπιο και την ηρωινη ειτε θα γινουν στατιστικες στην διαδικασια εξαλειψης η οποια ειναι γνωστη ως Παγκοσμιο 2000.

6)Νομιμοποιηση των ναρκωτικων και της πορνειας.

7)Ερημοποιηση των μεγαλων πολεων συμφωνα με την δοκιμαστικη λειτουργια που χρησιμοποιηθηκε απο το καθεστως του Πολ Ποτ στην Καμποτζη,να σημειωθει οτι το σχεδιο της γενοκτονιας που συνεβη εκει σχεδιαστηκε στις ΗΠΑ απο τα ερευνητικα ιδρυματα του Κλαμπ της Ρωμης.Ενδιαφερον ειναι οτι η επιτροπη του Κλαμπ της Ρωμης προσπαθει να ωραιοποιησει οτι συνεβη εκει.

8)Η καταστολη καθε επιστημονικης εξελιξης εκτος αυτης που θεωρειται επωφελης απο την επιτροπη.

9)Ο θανατος 3 δισεκατομμυριων ανθρωπων μεχρι το 2000 μεσω τοπικων πολεμων και πεινας,αυτοι οι "αχρηστοι τρωγωντες"USELESS EATERS...το σχεδιο εχει εγκριθει απο τον Προεδρο Καρτερ μετα απο μελετη που εγινε κατ εντολην της Επιτροπης των 300 η οποια ανεθεσε στον Cyrus Vance να κανει μια εργασια για τον καλυτερο τροπο αυτης της γενοκτονιας,υπολογιζεται οτι ο πληθυσμος των ΗΠΑ θα εχει μειωθει κατα 100 εκατομμυρια μεχρι το 2050.

10)Την αποδυναμωση των εθνων και της εργατικης ταξης και την δημιουργια τεραστιας ανεργιας,καθως οι θεσεις εργασιας θα μειωνονται λογω της πολιτικης μηδενικης αναπτυξης οι εργαζομενοι θα καταληγουν στα ναρκωτικα και το ακλοολ,οι νεοι καθε χωρας θα ενθαρυνθουν μεσω της ροκ μουσικης και των ναρκωτικων να επαναστατησουν εναντια στο στατους κβο υπονομευοντας και τελικα καταστρεφοντας την οικογενειακη μοναδα.

11)Η αποτροπη των ανθρωπων παγκοσμια να αποφασιζουν για την μοιρα τους,δημιουργια κρισεων και προκληση συχγυσης και απογοητευσης στους πληθυσμους με αποτελεσμα στο τελος να προκυψει απαθεια για οτι συμβαινει.

Ολικη καταρρευση των οικονομιων παγκοσμια και πολιτικο χαος.



Αυτα ειναι ελαχιστα απο οσα προβλεπουν να συμβουν,καποια εχουν αργησει αλλα δεν εχει σταματησει η προσπαθεια τους,τι λετε?


ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ?

 

Λετε οι κυβερνωντες να μην ειναι συμμετοχοι σε αυτο το εργο?

Ολοι ξερουμε ποσο υποδουλος ειναι ο Κουλης και ποσο λατρευει την Μεγαλη επανεκκινηση του Κλαους Σβαμπ ο οποιος ειναι ο διαδοχος της επιτροπης των 300 και του Κλαμπ της Ρωμης.

 Αυτα εξελισσονται δυο αιωνες τωρα,γιατι πολεμουν τον Χριστιανισμο,γιατι με αιτια τον πολεμο στην Ουκρανια αποβιομηχανοποιειται η Ευρωπη,γιατι οι πολιτικοι δεν εχουν πλεον ιδεολογια αλλα απλα ακολουθουν εντολες εκ των ανω,χιλιαδες γιατι,σκεφτειτε,σκεφτειτε,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. 

Συμπληρωστε σε ολα αυτα τις δηλωσεις του Χαραρι περι σκλαβων η οτι δεν υπαρχει θεος... και του Σβαμπ,τις δηλωσεις του Bill Gates για μειωση του πληθυσμου μεσω εμβολιων,οσα γινονται καθημερινα και.....μονοι τους τα αποκαλυπτουν πλεον τα σχεδια τους,δεν κρυβονται,μην μιλατε για θεωριες συνομωσιας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: