Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023

Ρεσιταλ αυτοθαυμασμου και βλακειας απο τον Κουλη


 Ευκαιρια βρηκε ο Κουλης να αυτοθαυμαστει ακομα μια φορα και νατος παλι σε συνεντευξη για ολα τα καλα που εκανε στην διαρκεια των περασμενων τριαμιση χρονων,μονο που δεν τα ειπε ολα.

Γιατι ο Κουλης μπορει να τα ξεχναει η να τον βολευει αν μην τα θυμαται αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

Και ακομα χειροτερα γιατι ειμαστε παρα πολλοι που τα θυμομαστε και οχι μονο εγω.

Τι δεν ειπε η τι ξεχασε να αναφερει λοιπον ο Κουλης?


Οτι εδωσε ασυλια σε ειδικους..ειχε τον λογο που το εκανε και αυτοι μπορεσαν και τρομοκρατησαν τον κοσμο λεγοντας του ανακριβειες ωστε να τον εμβολιασουν,σε αλλη περιπτωση αυτοι οι ειδικοι θα ηταν κατηγορουμενοι σημερα για οσα ειπαν τοσα χρονια,με την ασυλια που τους εδωσε το απεφυγαν.

Οτι σταθηκε αναξιος των περιστασεων,η καλυτερα σταθηκε υποτελης ακολουθωντας και μερικες φορες σαν πρωτοπορος αντιλαικες πολιτικες και προτιμησε να βλαψει τον λαο και την χωρα ενεργωντας σαν υποχειριο των νεοταξιτων στην διαρκεια της πανδημιας.

Οτι τρομοκρατησε και διχασε τον λαο,οτι αδιαφορησε για την πρωτοβαθμια περιθαλψη και την στηριξη ασθενων με κορωνοιο καθως και των συγγενων τους,οτι διαλυσε το ΕΣΥ την ωρα που διαφημιζε οτι κανει οτι μπορει για να μην υπαρχουν ελλειψεις και απετυχε παταγωδως σε αυτο το θεμα.

Οτι χρησιμοποιησε καθε μεσο οπως λεκτικη βια και απειλες,νομοθετησε προστιμα και ποινες για τους ανεμβολιαστους,τους ανεφερε ως ψεκασμενους και αντιεμβολιαστες προσπαθωντας να αυξησει την πιεση εναντιον τους με στοχο να τους υποταξει και να καταφερει να τους εμβολιασει.

Εβαλε εκδικητικα με μισος σε αναστολη χιλιαδες υγειονομικους χωρις λογο,μονο με την πεποιθηση του οτι μεταδιδουν τον ιο ενω αφησε ολους τους εμβολιασμενους που τον μετεδιδαν το ιδιο να εργαζονται χωρις προβλημα.

Πληρωσε αδρα τα μιντια για να ακολουθηθει μονο το δικο του αφηγημα και να εξαλειφθουν ολες οι αντιθετες φωνες που μιλουσαν για προβληματα η ανεπαρκεια του σκευασματος να ανταποκριθει σε οσα ειχαν υποσχεθει.

Χαρατσωσε φασιστικα με 100 ευρω τον μηνα ανεμβολιαστους ανω των 60 ετων παλι με τον ιδιο στοχο,να τους εκβιασει να εμβολιαστουν θελοντας η μη αλλοιως να μην εχουν να επιβιωσουν.

Εκανε συνεχεια διαγγελματα τρομοκρατωντας τους ανιδεους οπου αναφεροταν με τις χειροτερες εκφρασεις εναντιον οσων δεν ακολουθουσαν τις διαταγες του,εσπειρε τον φοβο και λειτουργησε σαν υπηρετης των νεοταξιτων της Μεγαλης επανεκκινησης προσδοκωντας ευσημα απο τους νεοφασιστες εντολεις του.

Θα μπορουσα να γραφω ατελειωτα,ο Κουλης εκανε εγκληματα και δυστυχως με τους νομους που εχουν ψηφισει θα μεινει ατιμωρητος,χιλιαδες ψυχες τον περιμενουν στον αλλο κοσμο να του κανουν παρτυ καλωσορισματος οταν φτασει εκει,γιατι καποια στιγμη θα φτασει.

Παρ ολα αυτα αυτος εκει,αγερωχος αυτοθαυμαζει την παρανοια του,καλυτερα να κανει συζητησεις με τον Χαραρι παρα να απευθυνεται σε εναν λαο τον οποιο αντιμετωπισε σαν επαιτη,οταν ερθει η ωρα των εκλογων ελπιζω αυτη την φορα αυτος ο λαος να του απαντησει αναλογα.


Ξερω γιατι δεν θα ψηφισω αυτο το ανδρεικελο,μαθετε και εσεις τον λογο,οταν ψηφιζεις για δημοκρατια δεν ειναι ανεκτο να σου καθεται στο σβερκο η αντιγραφη του νεοφασισμου.

 

Οσο για τα υπολοιπα που ειπε...γιατι στα πιο πανω δεν θα αναφερθει ποτε,κι αν αναφερθει θα τα παραποιησει και αυτα...μονο το γελιο προκαλουν,ποσο ανοητος πρεπει να εισαι για να μιλας για αυξησεις πεινας και αναπτυξη οταν ο λαος ζει με εξευτελιστικα κουπονια και pass?

 

Οτι και να υποσχεθει δεν θα αλλαξει την αποψη μου,ο χωριατης με τα λογια κτιζει ανωγια και κατωγια,και εμαθα πολλα για αυτον τον συγκεκριμενο χωριατη,ουτε για φουρναρης δεν κανει.

Ποσο μαλλον για Πρωθυπουργος.

Ο Κουλης ζει εκτος πραγματικοτητας,πιστευει οτι εχει την δυνατοτητα να ξαναγινει πρωθυπουργος,αν αυτο συμβει πρεπει να φυγουμε απο την χωρα.


Αλλα δεν θα συμβει,ακομα και συγκυβερνηση να γινει αυτος δεν θα εχει καμια θεση εκει.

Ειναι τελειωμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: