Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

Τα δυο αφηγηματα για τον Covid 19

 


Yπαρχουν δυο αφηγηματα για τον Κορωνοιο,θα παραθεσω παρα κατω και τα δυο,οσα μπορω να θυμηθω γιατι οι πληροφοριες ειναι πολλες και ερχονται συνεχως και νεες,ισως σας βοηθησουν να βρειτε μια ακρη.


Το πρωτο αφηγημα ξεκινησε το 2020

Λιγους μηνες μετα την εμφανιση του ιου που εγινε με κινηματογραφικο τροπο,μας εδειχναν ανθρωπους να πεθαινουν στην Κινα στα καλα καθουμενα,περπατωντας στον δρομο,σε σκαλες σε πεζοδρομια,επειτα αυτο συνεχιστηκε στην Ιταλια,στο Μπεργκαμο,απο εκει δεν εχουμε εικονα,οτι μας μετεφεραν τα μιντια που τελικα αποδειχθηκαν οτι αποτελουν κοματι της προπαγανδας αυτης.

Και ξαφνικα εμφανιστηκε ενα σκευασμα,το εμβολιο

Στην χωρα μας ηρθε σχεδον με τιμες αρχηγου κρατους,ειχαν ηδη αποκτηθει ειδικα ψυγεια στα οποια θα τοποθετουνταν τα σκευασματα,ολα εγιναν υποδειγματικα,αρχισαν οι πολιτικοι μας να τρεχουν να κανουν το σκευασμα,ειδαμε τις ρωγες του Κουλη και γκωσαμε,μα τι μας ειχαν πει για αυτο?

Η επηρεια του στην αντιμετωπιση της νοσου  ηταν στο 90%

Θα ειχαμε ανοσια αγγελης

Δεν θα νοσουσαμε

Δεν θα μπαιναμε στο νοσοκομειο

Δεν θα μπαιναμε σε Μεθ

Δεν θα πεθαιναμε

Χιλιαδες,εκατομμυρια εκλεισαν ραντεβου να κανουν το σκευασμα που οσο περνουσε ο καιρος μειωνοταν και η επηρρεια του,δεν ξερω που βρισκεται αυτη την στιγμη αλλα δεν νομιζω να ειχε επηρρεια σε τιποτα απο την αρχη.

Υποστηρικτες του σκευασματος

Ο Bill Gates,ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας που ειναι δουλαρα του Bill Gates,ο Fauci,το CDC και το FDA,ο Ευρωπαικος οργανισμος φαρμακου,η προεδρος της Ευρωπαικης επιτροπης Von der Layen

Ολοι αυτοι και πολλοι αλλοι ειναι παρακλαδια της οργανωσης της μεγαλης επανεκκινησης που ετοιμαζεται με την ευκαιρια του κορωνοιου.

Η Κυβερνηση Μπαιντεν.

Ολες οι υπο τις ΗΠΑ κυβερνησεις.

Ο Φαουτσι,Gates και αλλοι.

Facebook,twitter.

Ολα τα ξεπουλημενα μιντια και δημοσιογραφοι

Ολη η γενια των Young leaders του WEF σημερινοι πρωθυπουργοι στις χωρες τους.

Ειδικοι στους οποιους ειχε δοθει ασυλια...γιατι αραγε?

και πολλοι αλλοι.


 

Μαζι με αυτο ξεκινησε και το δευτερο αφηγημα,απο γνωστους ερευνητες,ειδικους,επιδημιολογους οπως ο Montagnier που ανακαλυψε τον ιο του HIV,o καρδιολογος Peter MCcullough,o επιστημονας που ανακαλυψε την τεχνολογια Mrna Δρ Robert Malone o επιδημιολογος Sucharit Bhakdi και πολλοι αλλοι.

Αυτο που ειπαν απο τις αρχες της πανδημιας ειναι οτι αυτο το σκευασμα δεν μπορει να αποκαλειται εμβολιο,οτι θα χειροτερεψει η κατασταση με την μαζικοποιηση των εμβολιασμων,οτι προκαλει θανατους και χιλιαδες παρενεργειες και παρα πολλα ακομα.


Αποκαλεστηκαν αντιεμβολιαστες και ψεκασμενοι.Αποκλειστηκαν απο τα κοινωνικα δικτια.

Ακομα και σημερα αποκαλουνται πηγες παραπληροφορησης στην wikipedia.


Η αποκαλυψη των αρχειων της Pfizer με εντολη δικαστηριου...σας θυμιζω οτι η συμφωνια ηταν να μην αποκαλυφθουν αυτα τα αρχεια εως και μετα απο 75 χρονια απο την εφευρεση του σκευασματος,αναρρωτιεμαι γιατι αφου ηταν σωτηριο για την ανθρωποτητα.

Τα αρχεια αποκαλυψαν λοιπον δεκαδες σελιδες με παρενεργειες οι οποιες δεν ειχαν αποκαλυφθει,ενα τεραστιο εγκλημα αρχισε να διαφαινεται,εκατομμυρια ανθρωποι ειχαν πειστει να κανουν αυτο το σκευασμα χωρις να τους εχουν πει τι θα μπορουσαν να παθουν.


Φυσικα σε ολο αυτο το διαστημα τα μιντια εκρυβαν καθε παρενεργεια,καθε ξαφνικος θανατος νεων και μεγαλυτερων ανθρωπων περνουσε στα ψιλα η και καθολου και η τρομοκρατια,οι απειλες,τα προστιμα,τα λοκνταουν καθε ειδους κακομεταχειριση των πολιτων ηταν σε καθημερινη βαση απλα ενα συνηθισμενο γεγονος.


Ειμαστε 2 χρονια μετα

Τι γνωμη εχετε σχηματισει?

Θυμαστε τι εχει συμβει η το μυαλο σας εχει αποκλεισει αυτες τις πληροφοριες γιατι σας προκαλουν φοβο,πανικο,τρομο,αγωνια?


Η πιο πανω περιγραφη ειναι πολυ συντομη,δεν ειναι λεπτομερης,ακομα μαθαινουμε τι θα μπορουσε να συμβει σε οσους εκαναν το σκευασμα και ακομα δεν ξερουμε τι αλλο μπορει να φανει στο μελλον.

Με βαση οσα ζησαμε εχω να ομολογησω οτι πιστευω πως ολα οργανωθηκαν πολυ ωραια.

Βασιστηκαν στον φοβο.

Προχωρησαν με απειλες και τρομοκρατια και αποκλεισμους αντιθετης αποψης.

Ολο το συστημα που ονομαζουμε κρατος ηταν ετοιμο για αυτο.

 

Εξαφανισαν οσους ειχαν προβλημα η πεθαναν μετα απο τον εμβολιασμο τους

Εκρυψαν ακομα και τα ποσοστα νοσηλευομενων η θανοντων με κοβιντ η χωρις για να παραπλανησουν τον πληθυσμο.

Νοσοκομεια που δημοσιευαν στατιστικες νεκρων με βαση τον εμβολιασμο τους η μη ειδαν τις σελιδες τους να εξαφανιζονται απο το διαδικτιο σε μια νυχτα. 

Αν ειχαν δικιο οι υπερασπιστες του σκευασματος γιατι τα εκαναν ολα αυτα.;


Αυτα δεν θα τα εκαναν σε καμια περιπτωση αν το σκευασμα ηταν για την σωτηρια των πληθυσμων.

Σκεφτειτε,προβληματιστειτε,εμβολιασμενοι η οχι ειμαστε ολοι ανθρωποι,μας εκαναν να μισουμε ο ενας τον αλλον,μας απαγορευσαν να βγουμε απο τα σπιτια μας,να κανουμε παρεα,να πηγαινουμε στην εκκλησια,επρεπε να φοραμε μασκα ακομα και σε μερη ερημα και χωρις αλλους γυρω μας.

Δεν μπορουσαμε να παμε σε καφετεριες,σε ταβερνες,οι μη εμβολιασμενοι εγιναν βορα στην χλευη του καθενος με προτροπη των ιδιων των ηγετων των χωρων,ακομα τους φερονται διαφορετικα παρ οτι πλεον αποδειχθηκε οτι εμβολιασμενοι και μη μεταδιδουν και νοσουν το ιδιο,θυμαστε ποσα ψεματα μας ειχαν πει ακομα και για αυτο?


Σκεφτειτε,μην ξεχνατε,μην ξεχνατε τι ειπε κι εκανε ο καθενας απο τους εγκληματιες αυτους.

Κι εγω δεν θυμαμαι τα παντα,πιο πολλα εχω γραψει εδω παρα θυμαμαι.

Αλλα δεν θα ξεχασω.


Στις μερες μας εγινε το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια της ανθρωποτητας,κι αυτοι που το εκαναν δεν θα σταματησουν μεχρι να πετυχουν τον στοχο τους,μερικοι θα σας ζητησουν να τους ψηφισετε συντομα.

Σκεφτειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: