Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2011

Η μαυρη μας η Μοιρα-ρακη

 Καλημερα σας  φιλοι μου απο ολο τον κοσμο,αποψε εχουμε για εσας μια καταπληκτικη χωρα τσαμπα,για ολους εσας την πλουσια οικογενεια.
Περαστε κυριοι κι Αμερικανοι,ολα ειναι τσαμπα,σαν τους τσαμπατζηδες εμας που σας τα πουλαμε,περαστε κι'απο αλλες χωρες,δεν ειμαστε ρατσιστες,διαλεξτε και παρτε.

Εδω ωραιο οικοπεδο με θεα τον Σαρωνικο,με μπλου και μωβ ανταυγειες το ηλιοβασιλεμα,εντος σχεδιου με φως, νερο ,τηλεφωνο,ανηκε στα παιδια μας αλλα χεστηκαμε ας δουλεψουν με μισθους 590 ευρω να παρουνε αλλο.

Περαστε τωρα που γυριζει,τωρα που συμφωνουμε ολοι οτι πρεπει το εμπορευμα να φυγει,ειναι ευκολο να πουλας κατι που εχει αγορασει αλλος,καθαρο κερδος και λογο δεν δινεις σε κανεναν.

Εδω νησι με γαλαζοπρασινα νερα,με κεραμιδοκανελλοκαφεκοκκινο  χωμα,το βλεπετε εδω ...Αλι δειξε στους κυριους το νησι,βλεπετε τα κτηρια ειναι ροζοφουξια με ασημι ανταυγειες.
Το σημαντικοτερο ομως ειναι το βαθυ πετρελεολαδι που κρυβετε στο βαθος και που μονο εγω σαν ειδικος μπορω να διακρινω,τοσα χρονια βλεπετε κανεις δεν το ηξερε οτι το νησι αυτο κρυβει τοσο μεγαλο και βαθυ πλουτο.

Μην αργησετε και χασετε την μεγαλη ευκαιρια,τετοιες καταπληκτικες χωρες δεν βρισκονται καθε μερα,και κυριως δεν βρισκονται διοτι οι κυβερνητες τους τις αγαπανε και δεν τις πουλανε οσο οσο,αυτη η ερημη χωρα που σας πουλαω σημερα επειγοντως ειχε την ατυχια επι δεκαετιες να γινει βορρα συμμοριων που την καταληστεψαν και τωρα για να βγαλουν τα σπασμενα...τα κλεμμενα ηθελα να πω την ξεπουλανε.

Εδω ....Αλι σηκωσε το πιο ψηλα...βλεπετε μια περιοχη με ενα μεγαλο και βαθυ ποταμι στα χρωματα του πραασινομπλεβαθυ,χιλιαδες τετραγωνικα χιλιομετρα μηκος και πλατος διπλα ακριβως απο αλλη χωρα,κουνησε το να το δουν Αλι......

Οποιος την θελει τωρα γιατι κλεινουμε σε ενα λεπτο....αν δεν πεθανω στην τηλεοραση επανω να μην με λενε ..

Η μαυρη μας η Μοιρα-ρακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: