Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

Ο Τιτανικος ενος μικρου μυαλου

Βλεπουμε πλεον καθαρα ποιο ηταν το σχεδιο που ειχε για την Ελλαδα ο διαχειριστης της,ενα και μοναδικο,να υποθηκευσει την χωρα για τις επομενες δεκαετιες,τελικα θα ηθελα να ξερω ποσα ψεματα πρεπει να μας πει ακομη για να καταλαβουμε με τι ανθρωπο εχουμε να κανουμε.

Την εποχη που κοροιδευε τον ελληνικο λαο,την εποχη που ελεγε οτι"λεφτα υπαρχουν" για να κερδισει τις εκλογες,την εποχη που ολοι ειχαν μια ελπιδα,εκεινος ετρεχε απο χωριου εις χωριον και απο την μια μας αποκαλουσε διεφθαρμενους και απο την αλλη συζηταγε με το ΔΝΤ για να μας παραδωσει σαν βυθισμενο πλοιο.

Ο τιτανικος λοιπον δεν ειναι η Ελλαδα,οι διεφθαρμενοι δεν ειμαστε εμεις,ο τιτανικος ειναι μεσα στο φθαρμενο μυαλο του διαχειριστη μας και η διαφθορα μεσα στο κομμα του.

Το μονο που ηθελε ο Γιωργος ηταν αυτο που πετυχε,γιαυτο επι 6 μηνες εμεινε απραγος και γυρναγε με οπλα και τραπεζια στην Ευρωπη ταχα για να μας σωσει.
Μονος του σκοπος ηταν να φορτωσει στις πλατες μας τα χρεη τους,να καταστρεψει την χωρα και να κλεισει σε κλουβι ολον τον φτωχο λαο.

Και εχουν ακομη το θρασσος να μιλανε οι ανικανοι φιλοι του αυτοι οι αγνωστοι πριν και αχρηστοι και να τον δικαιολογουν,τι αλλο μπορουμε να περιμενουμε?

Τι αλλο μπορει ενας λαος να περιμενει απο εναν ψευτη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: