Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Tσιοκα-ρο

Αυτο που συμβαινει στην Ελληνικη πολιτικη σκηνη δεν νομιζω να γινετε πουθενα,μετα απο την καταληψη της εξουσιας με ψευδη και ηλεκτρονικες διαβουλευσεις ο καθε ανικανος υπουργος στελεχωνει το υπουργειο του με καθε αποτυχημενο πολιτικαντη αρκει αυτος να ειναι πιστος στην καθοδηγηση του κομματος και χωρις κανενα αλλο προτερημα.

Ετσι βλεπουμε να υπαρχουν μεσα στα υπουργεια πρωην βουλευτες σε θεση γενικου γραμματεα οι οποιοι απλα αναμεταδιδουν και προπαγανδιζουν τις θεσεις των ανικανων υπουργων.
Κι'αυτος δεν παει πισω,απο την πολυ καθοδηγηση ομως εχει αποσαθρωθει ο εγκεφαλος του και δεν μπορει να σκεφτει τιποτα αλλο εκτος απο οσα του εχουν μαθει εκει.

Τσαμπατζηδες ο ανικανος υπουργος...τσαμπατζηδες ο ανικανος συμβουλος του,μαυρο το λευκο βλεπει ο υπουργος,καταμαυρο ο ανικανος συμβουλος του.
Και φυσικα αν τολμησεις και τον ενοχλησεις του κακοφαινεται κιολας,ποια πρωτα ο πολιτης και μαλακιες,εδω κυβερναμε αγαπη μου δεν παιζουμε.
Και αποφασιζουν και διατασουν,πληρωσε εδω,40% πανω εκει,πληρωσε παρακατω,και αν δεν πληρωσεις θα σε κανουμε με νομο να πληρωσεις θελεις δεν θελεις.

Τσαμπα μαγκα.. Ελληνα.
Δεν ξερεις το ρητο οτι το νομιμο ειναι και ηθικο?
Εμεις κανουμε το παρανομο νομιμο και μετα ειναι και ηθικο,γουσταρεις τσαμπουκα?

Εξ'αλλου εχουν λαικη εντολη....απο την λαικη αγορα,διοτι την εντολη παρανομα την εχουν και παρανομα κυβερνανε,αλλα τωρα το νομιμο θα κοιταμε?

Εχουμε μια χωρα να σωσουμε

Παλιο...τσαμπατζηδες Ελληνες,κοιτατε και παρτε παραδειγμα απο εμας,παντου πληρωνουμε,με δικα σας χρηματα,τα δικα μας τα εχουμε στην ακρη για ωρα αναγκης,περνουμε ακινητα,τα παμε στην Ελβετια βολτα,φτιαχνουμε οφ-σορ,εχουμε καταθεσεις.

Το εχετε ακουσει αυτο που ελεγαν οι παλιοτεροι?

Τα δικα μας δικουλια μας...και τα δικα σας μερτικουλια μας.

Αι σιχτιρ ....δικο μας ειναι το κρατος οτι θελουμε κανουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: