Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Οι χαμενες γενιες του μεσοπροθεσμου

Ξερω...ειναι καλυτερα να πιστευεις οτι το προβλημα θα λυθει του χρονου οπως μας ελεγαν περυσι οι φωστηρες μας,μετα το βλεπεις και μονος σου οτι μαλλον δεν θα γινει ετσι οπως ελεγαν.....μα και τι εγινε οπως το ελεγαν οι ανικανοι?
Τιποτα.
Μετρα και αλλα μετρα και σημερα μαθαμε οτι ο προυπολογισμος εχει πεσει παλι εξω,και τα εξοδα αντι να μαζευονται...αυξανονται,τοτε γιατι κοψανε τοσους μισθους και συνταξεις...γιατι αυξησανε τοσο τους φορους,γιατι ζητανε εκτακτες εισφορες που οπως παει θα μεινουν μονιμες?

Εχουμε να περιμενουμε πολλα χρονια....οσοι επιβιωσουμε απο αυτη την λαιλαπα των κλεφτων που αποφασισαν ξαφνικα οτι θα γινουν τιμιοι και μαζι τους πρεπει να υποφερουμε εμεις....γιατι αυτοι με τις παχυλες αποδοχες τους δεν θα χασουν και πολλα.
Εχουν μαζεψει και στην ακρη αρκετα,ακινητα,μετρητα,και οχι ολα φανερα,εχουν παντου,απλα τα κρυβουν.

Αυτοι που θα ειναι χαμενοι θα ειναι οπως παντα εκεινοι που ηταν χαμενοι ....παντα,ο λαος δηλαδη,ο οποιος εχει αγανακτησει και τους βριζει αλλα εκεινοι λιγο νοιαζονται,σε λιγο με 10 αστυνομικους ο καθενας δεν θα νοιαζονται και καθολου.

Μιλανε για 15 χρονια και βαλε οι ξενοι,απλα για να σταθουμε λιγο ορθιοι,οχι τιποτα σπουδαιο δηλαδη,με τα παντα πουλημενα σε μιση τιμη,με μισθους που τοτε θα φτανουν μονο για ψωμι,αντε και λιγο τυρι,με συνταξεις αυτοκτονιας....θα μας ανοιξουν την πορτα στο νεο μελλον της Ελλαδας....οι κλεφτες.

Και ενω αυτοι και τα δισεγγονα τους θα τρωνε τον αμπακο,τα δικα μας δισεγγονα θα εχουν ξενιτευτει για καλυτερη ζωη,η δικη μας χωρα δεν θα ειναι πλεον δικη μας,αλλοι θα πλουτιζουν απο τις δικες μας πηγες.

Προδοτες του λαου,και τους ενοχλει να τους λενε ετσι,ανθρωπαρια του φοβου της θεσης που θα εχαναν αν ψηφιζαν οχι,που θα τις χασουν στις επομενες εκλογες και τοτε θα καταλαβουν,εκτος αν προετοιμαζουν κατι πιο δραστικο,μια απαγορευση εκλογων ας πουμε,ολα ειναι ικανοι να τα κανουν.

Για την σωτηρια της χωρας.
Ντρεπονται να πουν για την δικη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: