Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

Ποτε θα παρουν τα επομενα μετρα?

Και ενω ολοι τρεχουν να μας σωσουν,τετοια καουρα ειχα να δω απο τοτε που ο Σημιτης εβαζε τον κοσμο να παιζει τις οικονομιες του στο χρηματιστηριο.....η Μερκελ επι 11 ωρες συζηταει με τον Σαρκοζι επισης για το ιδιο θεμα,την σωτηρια μας,εγω προσωπικα πιστευω οτι κανουν σαιμπερ σεξ διοτι οκ εντεκα ωρες ειναι αυτες,τι συζητανε το Μεσανατολικο....επ'ευκαιρια,ουτε αυτο το εχουν λυσει τοσες δεκαετιες,το Ισραηλ φερεται σαν ιδιοκτητης της ανατολικης Μεσογειου.

Εν τω μεταξυ μετα τον ανασχηματισμο,ξερετε εκεινον που οι μισοι απο εδω...πηγαν εκει,και οι αλλοι μισοι ηρθαν εδω,ο προυπολογισμος αντι για καλυτερα παει κατα διαολου.
Μα θα μου πειτε....σας κοψανε μισθους,δωρα,αδειες,επιδοματα,αυξησανε τα παντα,φπα,βενζινη,τσιγαρα,εισητηρια,κοψανε συνταξεις...που πανε τα λεφτα?

Εκει που πηγαιναν παντα αγαπητοι μου,στις σπαταλες του κρατους,και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?
Πιστευει κανεις απο εσας οτι εχουν αλλαξει τον τροπο που ζουν και ξοδευουν το δημοσιο χρημα οι πολιτικοι απλα επειδη μας το λενε?

Και το επομενο βημα θα ειναι τα νεα μετρα,ο προυπολογισμος δεν βγαινει,απο που θα τα παρουν?

Απο εκει που τα παιρνουν παντα,απο τον λαο,διοτι να παρει απο τις τραπεζες αποκλειεται,απο τους βιομηχανους δεν το συζηταμε καθολου,οποτε.....

Περιμενετε τον επομενο λογαριασμο,αφου μαζι τα φαγαμε,εμεις θα τα πληρωσουμε.
Και αν δειτε ποτε σωτηρια σε αυτη την χωρα.

Γραψτε μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: