Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Τα φαντασματα του Συριζα και της ΝουΔου

Οι εκλεγμενοι και ως εκ τουτου υποχρεωμενοι να κυβερνανε ζουν σε μια παρανοια συνολικη.
Νομιζουν οτι τους κυνηγανε φαντασματα με ονομα,το ενα το λενε Συριζα και το αλλο Νουδου,ο λαος τους θελει,τους λατρευει,εκδηλωνει την αγαπη του προς αυτους οπου και αν τους δει.

Αλλα δυστυχως μεταξυ αυτων και του λαου παρεμβαλονται παντα αυτα τα δυο φαντασματα,του Συριζα και της ΝουΔου,αν δεν ηταν αυτα θα μπορουσαν να βγουν απο τα αμπαρωμενα σπιτια τους και να μιλησουν με τον λαο που τους αγαπαει,θα μπορουσαν να πανε ενα θεατρο να καθησουν διπλα στους ψηφοφορους τους,αν δεν τυχαινε να βρισκονται και εκει φαντασματα του Συριζα και της ΝουΔου.

Δεν θα χριεαζοντουσαν τοσους αστυνομικους να τους προστατευουν,διοτι ο λαος που τους ψηφισε δεν αποτελει φοβο για αυτους,αλοιμονο ομως καθε φορα ξεπεταγονται μπροστα τους τα κακα αυτα φαντασματα και χαλανε την στενη σχεση που εχουν δημιουργησει με τον λαο που τους ψηφισε και που για αυτον κουραζονται και αγωνιουν.

Και ετσι σαν εβραιοι κυνηγημενοι απο τους Ναζι παραμενουν κρυμενοι σε σπιτια,ακομα και σε σοφιτες σαν την Αννα Φρανκ και απο εκει μελετουν τα σοβαρα νομοσχεδια που φερνουν στο κοινοβουλιο προς ψηφιση,παραξενο ομως και μεσα στο κοινοβουλιο υπαρχουν αυτα τα φαντασματα του Συριζα και της Νουδου,τους εξευτελιζουν με ερωτησεις,τους αναδεικνυουν τα λαθη τους για τα οποια το αφεντικο τους ειναι πολυ περηφανο,ολο για αυτα μιλαει,αλλα τα αναφερει συνεχεια σαν μαχες και σαν νικες.

Παρακαλανε στην προσευχη τους το βραδυ να φυγουν αυτα τα απαισια φαντασματα του Συριζα και της ΝουΔου,να μεινει ελευθερο το πεδιο να τρεξουν να συναντηθουν επιτελους με τον λαο που τους θελει και τους αγαπαει......μα....

Ολο αυτο που ερχεται καταπανω τους μοιαζει σαν περισσοτερα απο εκεινα τα φαντασματα,τι λαθος εχουν κανει τελικα?
Μπερδεψαν τα φαντασματα του Συριζα και της ΝουΔου με τον λαο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: