Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

Αστειοι και μοιραιοι συναμα,μιλανε τωρα για ενα θαυμα

Παιρνουν τα καναλια οι συμβουλοι και προεδροι και καθηγητες περασμενων δεκαετιων με γερασμενα μυαλα και μας συμβουλευουν πως να σωθουμε,ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του,με την προυπηρεσια του συνηθως σε κρατικη η δημοσια θεση,καποιοι αλλοι προεδροι σε διαφορα εμπορικα και βιομηχανικα επιμελητηρια...και αυτοι με την δικη τους γνωμη,συνηθως μια γνωμη που εμεις δεν την καταλαβαινουμε.

Με τοσους "αξιους"και"ικανους"ειναι να απορει κανεις πως καταληξαμε εδω που ειμαστε τωρα,αν θυμηθουμε και τους παλαιους πολιτικους οι οποιοι συμβουλευουν ακομη ενω οταν ειχαν την εξουσια δεν εκαναν τιποτα απο αυτα που τωρα συμβουλευουν.

Και εμεις που ειμαστε απλοι ανθρωποι με απλες γνωσεις μπερδευομαστε περισσοτερο με οσα ακουμε απο αυτους τους ικανους και αξιους οι οποιοι ξαναγεννηθηκαν απλα και μονο για να μας συμβουλεψουν για την σωτηρια μας.

Το δικο μου απλο μυαλο ομως αντιδραει,σκεφτομαι οτι ολοι αυτοι πηραν με τον τροπο τους μερος στο ξεκοκκαλισμα της χωρας και λεει....

Φτιαξτε νεες φυλακες,μαζεψτε τους ολους εκει,να δικαστουν για την ανικανοτητα τους διπλα στους πολιτικους διοτι αυτοι τους διδαξαν οτι τους διδαξαν,να ερθουν νεοι ανθρωποι με καθαρα μυαλα,με αγαπη για την Ελλαδα,με ιδεες με οραματα διαφορετικα απο τον οραματιστη της 79ης θεσης.

Μονο τοτε θα παμε λιγο μπροστα...... με αυτους που σκεφτονται τους αριθμους πριν απο τους ανθρωπους.

Δεν παμε πουθενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: