Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Τραβεστι δημοκρατια,τραβεστι πολιτικοι,τραβεστι χρεοκοπια

Ουτε μια χρεοκοπια οριτζιναλ δεν μπορουμε να εχουμε τελικα,ακομη και σε αυτο θα μας φορτωσουν με κατι σαν αυτο,και ετσι θα εχουμε κατι σαν χρεοκοπια οπως εχουμε κατι σαν δημοκρατια και κατι σαν πολιτικους.

Τουλαχιστον γλυτωσαμε τα εξοδα απο την επομενη ταξιδιωτικη εξορμηση του διαχειριστη μας στην Ευρωπη,ο οποιος πηρε τα μπρατσακια και το κουπι του και ετοιμαστηκε να παει να συναντησει τους αλλους οραματιστες και να μας σωσει για ακομη μια φορα.

Και ετσι για να χρυσωσουν το χαπι οι αποτυχημενοι επι δεκαετιες τραβεστι πολιτικοι και να  μπορεσουν να διαχειριζονται για λιγο καιρο ακομη την τραβεστι δημοκρατια που ζουμε...ονομασαν την χρεοκοπια που συζητειται εδω και μερες στην Ευρωπη....επιλεκτικη,δηλαδη θα μας δωσουν την δυνατοτητα να επιλεξουμε την σταση στην οποια θα θελουμε να μας πηδανε....οτι θα μας πηδανε ειναι γεγονος το θεμα πλεον ειναι σε ποια σταση.

Και ζηταει ισχυρες αποφασεις ο οραματιστης της 79ης θεσης,τις δικες του λαθος αποφασεις ομως ποτε θα απολογηθει στον λαο για την ευκολια με την οποια τις πηρε?
Ποτε θα μας πει που εβλεπε τα λεφτα που υπηρχαν,ποτε θα μας πει τι εγινε και εκανε τον τοτε εργασιακο μεσαιωνα...εργασιακη κολαση και τι εγινε και γιναμε ολοι ενας διεφθαρμενος λαος...ενω επι τοσες δεκαετιες δεν ειχε βγαλει αχνα για οτιδηποτε ειχε συμβει.

Και ισως κρυβει κατι το οτι μενει ο Παγκαλος σε κυβερνητικη θεση,αλλα ας μην ξεχναει οτι τιποτα δεν μενει κρυφο για παντα,καποια στιγμη θα μαθει ο λαος και τοτε δεν θα χρειαζεται εξηγησεις.

Εμεις λοιπον δεν θελουμε ουτε τραβεστι δημοκρατια,ουτε τραβεστι πολιτικους,ουτε τραβεστι χρεοκοπια.

Ας μας δωσουν μια οριτζιναλ για να συνεχισουμε απο τον πατο και να ξεφορτωθουμε ολα τα τραβεστι στοιχεια στην ζωη της χωρας μας.
Και κυριως την τραβεστι δημοκρατια και τους τραβεστι πολιτικους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: