Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Το αλλο ανεκδοτο για τα νεα μετρα σας το ειπανε?

Η νεα τρυπα που προσπαθει να κλεισει ο μεγας λογοδιαρροιας Βενιζελος δεν εκλεισε,αντιθετα ανοιξε περισσοτερο διοτι στο κρατος καποιοι τρωνε ακριβως οπως ετρωγαν και πριν,ο οραματιστης της 79ης θεσης εχει 100 συμβουλους,οι μισθοι τους καλα κρατουν.......και απο Σεπτεμβρη....νεα μετρα.

Εχουν αρχισει και ανησυχουν οι νεκροι,στριφογυριζουν μεσα στα μνηματα διοτι καταλαβαινουν οτι ειναι οι μονοι οι οποιοι την εχουν γλυτωσει εως τωρα....και δυστυχως δεν θα κρατησει για πολυ αυτο.

Ολα ειναι κανονισμενα,νεα μετρα δεν θα μπορουν να παρουν,και να παρουν λεφτα δεν προκειται να παρουν απο πουθενα,και ετσι θα αναγκαστουν να μας πουν,πρεπει να παμε σε απολυσεις προσωπικου απο το δημοσιο.

Και που θα παμε ολοι οι ανεργοι που θα μαζευτουμε σε αυτην την χωρα,και συγκεκριμενα στην πολη των Αθηνων?
Προς τα που πεφτει ο κοντινοτερος Καιαδας?

Και μετα λενε εχουμε κυβερνηση,ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι ειναι πλεον,μαλλον καλυτερα να ονομαζονται υπαλληλοι εξωτερικων εργασιων τους Γιουνκερ και του Ρεν.
Παντως νεα μετρα θα ερθουν,και δεν θα σταματησουν να ερχονται,διοτι το κρατος ειναι ασυστολο και δεν καταλαβαινει οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο εξοδο για την χωρα.

Οταν καταφερουμε και τους στειλουμε σπιτι τους τοτε μονο μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο.
Αλλοιως θα εχουμε να πληρωνουμε τα ταξιδακια του οραματιστη της 79ης θεσης...

Τα οποια δεν εχουν και κανενα αποτελεσμα εκτος της δικης του αναψυχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: