Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

Μας κυβερνανε εταιρειες και τραπεζες

Η κυβερνηση περιορισμενης ευθυνης που εχουμε εχει παραδωσει την χωρα στις εταιρειες και στις τραπεζες,ανικανοι να διαχειριστουν το κρατος οι ιδιοι προτιμουν να μενουν κλεισμενοι στα πολυτελη γραφεια τους και να σχεδιαζουν πως αλλοιως θα μας αρπαξουν και τα λιγα που εχουν αφησει στις τσεπες μας.

Παραδειγμα αυτο που γινετε στην Κερατεα οπου παρα την αντιθεση των κατοικων και την προσωρινη απαγορευση απο το δικαστηριο της συνεχισης των εργων η κοινοπραξια επιμενει,παραδειγμα αυτο που γινετε στην Στυλιδα που οι κατοικοι πρεπει να πληρωνουν διοδια ακομη και για να πανε στα κτηματα τους.

Και ενω ανοιξε ενας εστω προχειρος δρομος χθες....πηγε η εταιρεια και τον εκλεισε....για να τον ξανα ανοιξει σημερα ο δημαρχος της πολης.
Δηλαδη με το ετσι θελω να πληρωνουν οι κατοικοι του δημου διοδια,ε μετα μου λετε εσεις ειμαστε κρατος εδω.

Οι τραπεζες απο την αλλη μερια το βιολι τους,αν δεν ειχαν απαγορευτει οι πλειστηριασμοι θα ειχαν βγαλει την μιση χωρα στον δρομο,αδιαφορουν για καθε νομο,χρηματοδοτουνται συνεχως απο το κρατος...δηλαδη απο εμας,οταν απο εμας εχουν κοπει τα παντα.

Τελευταιες οι εταιρειες οι απλες,ολες σιγα σιγα θα αρχισουν να βρισκονται σε οικονομικη κριση...ταχα μου με σκοπο να μειωσουν τους μισθους και στον ιδιωτικο τομεα,ηδη εμαθα οτι παρανομα εταιρεια μειωσε κατα 30% τους μισθους αν και προσφατα εδωσε 10 εκατομμυρια ευρω για να αγορασει αντιπαλο της.
Δηλαδη....μας δουλευουν κανονικα.

Αυτο που θα γινει στο τελος με την πολιτικη που ακολουθουν ειναι:
Να μεινουμε δυο στρατοπεδα,ενα των φτωχων που θα ειναι πολλαπλασιοι των σημερινων,που θα εργαζονται σαν σκλαβοι και θα πληρωνονται επισης σαν σκλαβοι,και ενα των εταιρειων και των τραπεζων που θα τρωνε θα πινουν και θα σκεφτονται με ποιον ακομη τροπο θα μας εξοντωσουν.

Διαλεξτε και παρτε λοιπον,σοσιαληστες δεν θελατε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: