Τρίτη, Μαρτίου 01, 2022

Το τελος η η αρχη?


 Αυτα που συμβαινουν την τελευταια εβδομαδα ειναι πρωτογνωρα για οσους απο εμας...ολους σχεδον,δεν εχουμε ζησει τετοιες καταστασεις τα τελευταια χρονια,οποιος θυμαται η τελευταια φορα ηταν στην Γιουγκοσλαβια την οποια τελικα διαμελησαν για τους δικους τους λογους οι συμμαχοι της χωρας χωρις να τιμωρηθει κανεις απο αυτους,τοτε ηταν δικαιη η επεμβαση,τωρα οχι.

Δεν ξερω τι απο οσα διαβαζω εχει συμβει πραγματικα η ειναι προπαγανδα της μιας η της αλλης πλευρας,φυσικα ειναι απαραδεκτος ο αποκλεισμος των ρωσικων πρακτορειων ενημερωσης με αποφαση της Ευρωπαικης ενωσης.

 Αν οι Ρωσοι παραπληροφορουν αλλο τοσο παραπληροφορουν και οι δυτικοι μας συμμαχοι,μην πω και περισσοτερο,αξιο αποριας ειναι γιατι ενω απο οτι λενε υπαρχουν συμφωνιες για μη επεκταση του Νατο πιο ανατολικα δεν τηρηθηκαν και φτασαμε εδω που φτασαμε.

 

Την ιδια ωρα περνανε νομους που προετοιμαζουν την μεταβαση σε ολοκληρωτικο καθεστως στον Καναδα,φυσικα δεν θα μεινει μονο εκει,θα νομοθετησουν τα ιδια παντου... social credit score,ψηφιακος ελεγχος των πολιτων και εξολοθρευση των μη υπακουων μεσω αυτου,οι ιδιοι που μιλανε για Δημοκρατια και ελευθερια εργαζονται για να τα καταργησουν και να γυρισουν τον πλανητη αιωνες πισω χωρις επιστροφη,,,,

Η Βουλη του Καναδα καλειται να συζητησει νομο που θα απαγορευει εναλλακτικα μεσα ενημερωσης,φιμωση ελευθερων πηγων δηλαδη,νομο που θα τιμωρει το μισος και τις υβρεις μεσω διαδικτιου και δημοσιευσεις με στοχο να σερνει στα δικαστηρια οσους αντιδρουν ακομα και πριν το κανουν,παραξενο αυτο.....και κυριως...νομο για το εγγυημενο βασικο εισοδημα και το social credit score,αυτο ειναι προαπαιτουμενο της Μεγαλης επανεκκινησης,και δεν θα μεινει στον Καναδα,θα ελθει και εδω.Προχωρανε κανονικα δηλαδη.

Η αντιδραση της  δικης μας κυβερνησης ειναι επιεικως απαραδεκτη,αντι να λειτουργησει με βαση τα συμφεροντα της χωρας και να παραμεινει ουδετερη καταδικαζοντας φυσικα την επεμβαση αυτη αποφασισε λες και η χωρα ειναι οικοπεδο της να την κανει μελλοντικο στοχο των Ρωσων που οσα χρονια και να περασουν δεν θα ξεχασουν αυτη την κινηση.

Ας δουμε λιγο πως αντιδρα η Ουγγαρια και ακομα πιο κοντα μας η Τουρκια,εμεις γιατι οχι?

Δεν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο,γινονται τοσα πολλα μαζι που πλεον δεν τα προλαβαινω,εφτασε η υπουργος πολιτισμου να ακυρωσει πολιτιστικο γεγονος και λογικα το επομενο βημα θα ειναι να καψουμε και τα βιβλια Ρωσων συγγραφεων και οτι εχει σχεση με αυτη την χωρα.

Αυτο δεν ειναι πολιτικη,αυτο ειναι καραγκιοζιλικι αισχρης μορφης.

Εχουν περασει 2 χρονια και ειμαστε στο τριτο με πανδημια,οτι τουλαχιστον παρουσιασαν σαν πανδημια,και τοτε και μεχρι τωρα καταφεραν να αποκλεισουν οποια αντιθετη αποψη,κατακρεουργησαν επιστημονες που ελεγαν οτι θα συμβει με τους εμβολιασμους αυτο που συμβαινει σημερα,μπλοκαριστηκαν αποψεις,γελοιοποιηθηκαν και στοχευθηκαν οσοι αρνηθηκαν να γινουν αγγελη και να κανουν οτι προσταζει η ελιτ,χιλιαδες σελιδες μπορουν να γραφτουν για αυτο το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας που σχεδιασαν και εκτελεσαν οι ιδιοι που σημερα καιγονται ταχα για τον πολεμο στην Ουκρανια.


Στο μυαλο μου μπλεκονται τα δυο αυτα θεματα,πανδημια και πολεμος.

Ειναι ο Πουτιν εναντιον της παγκοσμιοποιησης και θελουν να τον βγαλουν απο την μεση για να ολοκληρωσουν το σχεδιο τους η ειναι μερος του σχεδιου που εκτελειται χωρις να εχει σταματησει ποτέ?

Ειναι μερος του σχεδιου μειωσης του πληθυσμου της γης και αυτο που γινεται?

Πανδημια,πολεμος,ενεργειακη εκτιναξη τιμων,ακριβεια,πεινα,θανατος.


Η Προπαγανδα συνεχιζεται με εικονες και βιντεο αλλων καταστασεων να παρουσιαζονται σαν να συμβαινουν στην Ουκρανια,ο κοσμος που ισως δεν γνωριζει τα πιστευει,ο Πουτιν ειναι εγκληματιας,οι Ουκρανοι που σκοτωναν αμαχους και συνεχιζουν να το κανουν απο το 2014 στην περιοχη του Donbass παρουσιαζονται σαν φιλησυχοι και ειρηνικοι ανθρωποι που ξαφνικα καποιος τους επιτεθηκε χωρις λογο.


Δεν ξερω αν ολο αυτο ειναι η αρχη η το τελος,κι αν ειναι ενα απο τα δυο ποια αρχη θα ειναι η ποιο τελος?

Ελπιζω οχι το τελος της ανθρωποτητας,το εχουν βαλει στοχο να μας εξολοθρευσουν,και θα το κανουν,με τον εναν η τον αλλον τροπο.

Εμεις απλα περιμενουμε



Δεν υπάρχουν σχόλια: