Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2022

Με το ενα χερι τα δινει,με το αλλο τα παιρνει.


 Μετα τις εξαγγελιες για τα ψίχουλα που θα δωσει ο Κουλης στον λαο ας δουμε μερικα απο αυτα τα μετρα που ανεφερε προχθες για να καταλαβουμε την τεραστια κοροιδια και το θρασος μαζι με την αναλγησια που τον διακρινει.


Ο Κουλης λοιπον υποσχεθηκε επιδοτηση στην βενζινη....τελεια

Για να παρει καποιος τα 13 ευρω που δινει καθε μηνα ο Κουλης θα πρεπει να αγορασει 60 λιτρα βενζινη καθε μηνα.

Το λιτρο κοστιζει μεσο ορο 2 ευρω

Επι 60 λιτρα το κοστος ειναι 120 ευρω τον μηνα

Ο φορος στα καυσιμα ποσο κοστιζει?

 

 

Δειτε τι κερδιζει το κρατος απο αυτη την αισχροκερδεια.

 

Από τα 1,846 ευρώ/λίτρο που πληρώνουμε στην αντλία, τα 1,08 ευρώ/λίτρο αφορούν στους φόρους στο κράτος, κάτι που σημαίνει ότι θα βοηθούσε αρκετά στο να μειωθεί η τιμή των καυσίμων στην αντλία εάν μειωνόταν κυρίως το ύψος του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, που αποτελεί και την κύρια επιβάρυνση στην τιμή των καυσίμων.

https://www.carandmotor.gr/nea/sta-ypsi-i-timi-tis-benzinis-poso-foro-plironoyme

Τωρα ακομα περισσοτερα. Πανω απο 70 ευρω στα 120 ειναι φορος,και επιστρεφει τα 13.

Για γελια.


Ο Κουλης επισης υποσχεθηκε εναμισυ επιδομα παιδιου

Ποσοι ξερουν οτι οσοι παιρνουν το ΚΕΑ η το  σημερινο ελαχιστο εισοδημα αλληλεγγυης θα χασουν οταν το ανανεωσουν αυτο το ποσο γιατι το επιδομα παιδιου λογιζεται σαν εισοδημα και αφαιρειται απο το ποσο που δινει το κρατος σαν επιδομα αλληλεγγυης?


Και τελευταια

Ο Κουλης τιμωντας τα περηφανα γηρατεια απο τα οποια ολες οι κυβερνησεις εχουν κλεψει διαχρονικα το μεγαλυτερο μερος της συνταξης τους και τα αναδρομικα τους ...θα δωσει 200 ευρω σε καθε συνταξιουχο.

Απο την μια λοιπον θα δωσει αυτα τα 200 ευρω και απο την αλλη θα παρει πισω τα 100 απο οσους ανω των 60 δεν εχουν εμβολιαστει με το προστιμο που εχει αυθαιρετα και αντισυνταγματικα επιβαλλει ο ιδιος.


Προς τι οι θριαμβολογιες?

Ο Κουλης μισει τον λαο,θεωρει τον λαο βαρος και αχρηστους καταναλωτες (useles eaters) και ειδικα τους συνταξιουχους λες και δεν εχουν πληρωσει τοσα χρονια με τις εισφορες τους που τις λεηλατησαν ολες οι κυβερνησεις για να παρουν στα γεραματα τους αυτη την πενιχρη συνταξη.

 

Και φυσικα οι χιλιαδες ανεργοι,μακροχρονιοι η μη που δεν παιρνουν κανενα επιδομα απο τον Οαεδ....δεν υπαρχουν για τον Κουλη.


Αυτα μοιραζει ο Κουλης,αδιαντροπα και αναισχυντα.

Χαρειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: