Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022

Η σημασια του να εισαι στην"Σωστη πλευρα της Υστεριας"

 




Και ενω παταμε χωρις να ξερουμε που παμε και που θα βρεθουμε ηρθε η ωρα να το ακουσουμε και αυτο.

Ειμαστε στην σωστη πλευρα της Υστεριας.

Μαζι μας ειναι ολοι οσοι βρισκονται στην ιδια πλευρα με εμας,ο Σορος,ο Σβαμπ,οι ΗΠΑ,η Ε.Ε. και το Νατο.Απο κοντα τα τραπεζικα μονοπωλια και τα μονοπλευρα μιντια,οι εταιρειες που μας λενε τρια χρονια ποσο καλα ειναι τα εμβολια,η Google,το facebook και το twitter.

Αντιθετη αποψη δεν υπαρχει,η εισαι μαζι μας η εισαι με τους Ρωσους,εφτασαν να ακυρωνουν πολιτιστικα γεγονοτα επειδη προερχονται απο την Ρωσια,θυμηθειτε που εκαιγαν βιβλια πριν τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και σκεφτειτε.

Εμεις,μια μικρη και ασημαντη χωρα σερνομαστε με αποφασεις παρανοικες στο να γινουμε αντιπαλοι σε εναν πολεμο που δεν εχει σχεση με εμας,μα εχει με την ελευθερια και την Δημοκρατια θα μου απαντησετε.

Ποση ελευθερια και Δημοκρατια εχετε νοιωσει στο πετσι σας τα τελευταια τρια χρονια?

Οι ιδιοι,ολοι αυτοι,γιατι οι ιδιοι ειναι δεν σας ελεγαν οτι οι ελευθεριες σας τελειωσαν και πλεον εχετε μονο προνομια?

Οι ιδιοι δεν επεβαλλαν ολοκληρωτικα και τυραννικα καθεστωτα με την δικαιολογια οτι ετσι θα αντιμετωπισουν την πανδημια?

Που ειναι η πανδημια τωρα?

Σκοτωθηκε στον πολεμο?

 

Οι Ηπα ηξεραν οτι η Ρωσια θα αντιδρασει στα σχεδια τους να την περικυκλωσουν και να εγκαταστησουν βασεις και στρατο εξω ακριβως απο τα συνορα της,εχει αναφερθει και απο Αμερικανους αναλυτες αυτο οπως και απο τον Κισιγκερ λιγα χρονια πριν,αφου το ηξεραν λοιπον και συνεχισαν να ενεργουν με αυτον τον τροπο ειναι οι ηθικοι αυτουργοι σε αυτον τον πολεμο.

Κλαινε και οδυρονται και μιλανε για κρατος δικαιου οι ιδιοι που εχουν εισβαλλει σε 65 χωρες απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και τις εχουν καταστρεψει τελειως.

Επικρατει μονο η προπαγανδα τους,τεραστια και εμφανης,τι μπορουσαμε να εχουμε κανει εμεις?

Να καταδικασουμε αυτο που γινεται,ξεκαθαρα,σκοτωνονται αμαχοι για το γινατι του Μπαιντεν και του Ζελενσκι,να στειλουμε οσο περισσοτερη ανθρωπιστικη βοηθεια μπορουμε,εως εκει.

Αντι να κανουμε αυτο εμεις αποφασισαμε να βρεθουμε αντιπαλοι με την Ρωσια,πιστευετε οτι αυτο θα ξεχασει ετσι ευκολα?

Πηραμε θεση,στειλαμε οπλισμο,εμεις,οι ειρηνοποιοι,οι Τουρκοι αντιθετα προτιμησαν οπως παντα να μην παρουν,ηρωες ειμασταν και στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο,οι Τουρκοι απειχαν,ποιοι κερδισαν?

Ποιοι κατεχουν το Βορειο μερος της Κυπρου απο το 1974 χωρις να τους ενοχλει κανεις,ποιοι εστειλαν χιλιαδες μεταναστες να σπασουν τον φρακτη στον Εβρο χρησιμοποιωντας τους σαν πολιορκητικο κριο?

Ποιοι επι μηνες αλωνιζαν στην Ελληνικη και Κυπριακη ΑΟΖ κανοντας γεωτρησεις χωρις να ακουστει φωνη απο Ε.Ε.,Νατο,Ηπα?

 

Ποιοι καθε μερα μας απειλουν οτι θα μας ριξουν στην θαλασσα οπως το 1922,οτι τα νησια μας η αφοπλιζονται η θα τα κατακτησουν,ποιοι παραβιαζουν αερα και θαλασσα με αυθαιρεσια,τι κανει η Ε.Ε.,το Νατο και οι Ηπα για αυτο?

 

 

Σκεφτεστε λοιπον τι θα συμβει αν η Τουρκια αποφασισει να διεκδικησει οσα ζηταει στην Κυπρο,το Αιγαιο και τα νησια,ποιος θα φταιει μετα?

Μας ρωτησαν σαν δημοκρατες που ειναι αν θελουμε να γινουμε μερος αυτου του πολεμου?

Δεν μιλαω για την επερχομενη φτωχεια,την ακριβεια,δεν τους νοιαζει,θα δωσουν παλι μερικες πενταροδεκαρες οπως εκαναν και με την ΔΕΗ και θα αφησουν τον καθεναν μας να πληρωνει για τις αποφασεις τους.


Η υστερια που επικρατει,οι κυρωσεις και η αλαζονεια που τους κατεχει δεν θα λυσει τιποτα,εχουν γινει εγκληματα στην Ουκρανια,οποιος το αρνειται ειναι απλα τυφλος,επι 8 χρονια βομβαρδιζαν και σκοτωναν αμαχους γιατι απλα αποφασισαν οτι θελουν να ειναι ανεξαρτητοι,που ηταν η Ε.Ε,το Νατο και οι Ηπα τοτε?


Μας κυβερνανε παρανοικοι και ακαταλληλοι,και ειναι οι ιδιοι που μιλωντας για ελευθερια και δημοκρατια και κρατος δικαιου κανουν ακριβως τα αντιθετα,ειναι οι ιδιοι που εχουν ταχθει στο σχεδιο μειωσης του πληθυσμου του πλανητη και το εκτελουν με ακριβεια,ειναι οι ιδιοι που εχουν επιβαλλει τα πιο φασιστικα μετρα εναντιον σε οσους διαφωνουν με οσα κανουν,προστιμα,περιορισμους,τρομοκρατια και εκβιασμους.


Ζουμε σε μια περιοδο που ολα ειναι ρευστα,δεν σημαινει οτι οποιος σκεπτεται καθαρα ειναι με τον Πουτιν,δεν σημαινει οτι οσοι θελουν να λυθει το προβλημα που η Δυση δημιουργησε χρονια τωρα ειναι φιλοπολεμοι και χαιρονται με τους νεκρους αμαχους στην Ουκρανια,οταν οι:

Σορος

ΗΠΑ

Ε.Ε.

ΝΑΤΟ

GOOGLE

τραπεζικος τομεας

Ηνωμενα Εθνη

Ειναι εναντιον στον Πουτιν και την Ρωσια

Εμεις πρεπει να σκεφτουμε οτι ειναι οι ιδιοι που ειναι και εναντιον μας.

Και να παρουμε θεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: