Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2022

Ο Αρχοντας της δυστυχιας


 Απο τοτε που ψηφισατε αυτο το πραμα για πρωθυπουργο της χωρας ασπρη μερα δεν εχουμε δει,ουτε μια,μαυρη μαυριλα και δυστυχια,σεισμοι,λιμοι και καταποντισμοι,οι επτα πληγες του Φαραω εγιναν ατελειωτες?

Θα με ρωτησετε τωρα:

Ειχαμε δει ασπρη μερα με τον προηγουμενο?

Με τον πριν απο αυτον?

Με τον πιο πριν?


Γιατι τοτε πατε και ψηφιζετε τους ιδιους και τους ιδιους ξανα και ξανα?

Τι περιμενετε?

Οτι θα αλλαξουν?


Αλλα αυτο εδω το πραμα ειναι το χειροτερο απο ολους,το ελεγε και η Μαρικα,δεν κανει το παιδι,εγω απορω πως εβγαλε το δημοτικο,οχι το πανεπιστημιο,αυτο δεν εχει ιδεα τι σημαινει πραγματικοτητα,ζει σε εναν κοσμο δικο του,αποκλεισμενος απο οτι συμβαινει,εναν στοχο εχει.


Να εκτελεσει οσο το δυνατον καλυτερα τις εντολες που του δινουν,μισανθρωπος και αστειος,κι ομως....τετοιους χρειαζονται,πιονια και μαριονετες θελει το παγκοσμιο συστημα διακυβερνησης,καποιους που να κανουν οτι ακριβως τους λενε.


Και τι δεν εχουμε ζησει,και τι μας περιμενει.

Ποσο καιρο θα αντεξουμε ακομα?

Και δεν ειναι μονο αυτος,επελεξε και οτι χειροτερο υπαρχει αυτη την περιοδο στην χωρα για να κανει κυβερνηση,ο ενας φασιστας χειροτερος απο τον αλλον,ολοι οι χουντικοι και αρχιφασιστες να εκτελουν το προγραμμα που του εχουν επιβαλλει οι αφεντικοι του οι παγκοσμιοποιητες.


Εκαψε την χωρα με απνοια.

Σταματησε η χωρα να λειτουργει επειδη χιονισε μερα και οχι βραδυ.

Διχασε τον λαο εν μεσω υποτιθεμενης πανδημιας.

Εξυβρισε,επεβαλλε προστιμα παρανομα και αντισυνταγματικα στηριζομενος σε μια ανυπαρκτη δικαιοσυνη,και τωρα που ολες οι χωρες καταργουν ολα αυτα τα μετρα αυτος συνεχιζει απτοητος,πρεπει να δειξει στα αφεντικα του ποσο ικανος για το χειροτερο ειναι.


Συνομιλει χωρις αιτια και αφορμη με την Τουρκια,αληθεια,,,,για ποιο λογο ξαφνικα επελεξε αυτη την χρονικη στιγμη για να επισκεφθει τον Ερντι?

Θα λυσουν κατι απο οσα μας ζητανε να τους παραδωσουμε οι απεναντι?

Η θα τα προσφερει?

Με ποιου λαου εντολη εστειλε οπλα στην Ουκρανια ....απο τους πρωτους,με τι θρασος επελεξε να κατηγορησει τους Ρωσους για τον Θανατο 10 Ελληνων απο βομβαρδισμους στην Ουκρανια και αργοτερα το ανακαλεσε?

Γιατι δημιουργει εχθρους αυτους που παραδοσιακα στηριζουν την Ελλαδα και την Κυπρο σε περιοδους κρισης?

Ποιοι πιστευει οτι θα μας στηριξουν οταν συμβει κατι?

Αυτοι που στηριζουν τον Ζελενσκι?

Ο ανθρωπος αυτος κατα την ταπεινη αποψη μου ειναι επιεικως ακαταλληλος και επικινδυνος,επρεπε το ιδιο του το κομμα να τον εχει αποβαλλει,θα το κανει ο λαος καποια στιγμη αργα η γρηγορα αλλα ισως τοτε να ειναι πολυ αργα.


Διωξτε αυτη την μαριονετα απο την θεση που παρανομα κατεχει,δεν εχει εκλεγει με την πλειοψηφια του λαου παρα μονο με το 20%  απο το  57% των ψηφισαντων.

Διωξτε τον

Πριν να ειναι πολυ αργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: