Σάββατο, Μαρτίου 12, 2022

Ψηφιακο πιστοποιητικο εμβολιασμου


Εδω μπορειτε να δωσετε κι εσεις απαντηση στα σχεδια της Ευρωπαικης ενωσης για επεκταση του ψηφιακου διαβατηριου εμβολιασμου.
Oι προθεσεις τους ειναι γνωστες,μαριονετες ολοι τους κατω απο την προστασια του WEF σχεδιαζουν τις επομενες κινησεις τους με τελικο στοχο την πληρη υποταγη των πολιτων στην αιωνια πλεον σκλαβια τους.

 https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_en


Feedback reference
F2914568
Submitted on
12 March 2022
Submitted by
Harry Tsopanos
User type
EU citizen
Country of origin
Greece

Ειναι απαραδεκτα οσα αποφασιζει η Ευρωπαικη ενωση εναντιον των πολιτων των χωρων μελων της,ειδικα μετα την "υποτιθεμενη"πανδημια και ενω εχουν ολα αυτα προαποφασιστει εχουν κατασταλει ολα τα δημοκρατικα δικαιωματα των πολιτων και τους τα παρουσιαζουν ως"προνομια" 

Η Ευρωπαικη ενωση δεν εχει καμια σχεση με την δημοκρατια και την ελευθερια πλεον,συνεργαζομενη με την ελιτ,το WEF και τους πισω απο αυτον στοχευει στην υποδουλωση και απανθρωποποιηση των πολιτων της με την εκδοση digital id,digital wallet και social credit system. 

Ολα οσα περιλαμβανονται μεσα σε αυτο το πλαισιο λοιπον αλλα παρουσιαζονται ψευδως σαν λειτουργικα εργαλεια για την αντιμετωπιση πανδημιας δεν ειναι παρα βηματα προς την υποδουλωση των λαων της. 

Διαφωνω καθετα με οποια τετοια πρωτοβουλια,οι λαοι θα αντιταχθουν στην θεληση παρανοικων που θελουν να αλλαξουν την πορεια της ανθρωποτητας. 

Οι μη εκλεγμενοι εκπροσωποι της Ευρωπαικης ενωσης οπως και οι εκλεγμενοι απο τους λαους ευρωβουλευτες λειτουργουν πλεον σαν μαριονετες των ισχυρων αορατων κυβερνητων του πλανητη και θελουν να επιβαλλουν το The Great reset κατ εντολην τους και ψευδομενοι απεναντι στους λαους τους.

 Οι αποφασεις που παιρνονται χωρις να ερωτηθουν οι Ευρωπαιοι πολιτες για τοσο σημαντικα θεματα δειχνει ελλειψη δημοκρατικων διαδικασιων μεσα στα οργανα της Ευρωπαικης ενωσης,η γραφειοκρατια και η αδιαφορια της μηχανης αυτης αποδεικνυεται απο την καταπατηση της ιδιας της αποφασης του Ευρωπαικου κοινοβουλιου για εθελοντικο εμβολιασμο οταν η καθε χωρα με την ανοχη της προεδρου της Ε.Ε. και των υπολοιπων ασκησε πιεση,τρομοκρατια και εκβιασμους και η Ελλαδα ακομα και προστιμα για να εκβιασει τους πολιτες της να εμβολιαστουν,καταστρατηγουνται ολοι οι ηθικοι νομοι και τα δικαιωματα των πολιτων απο ανικανες ηγεσιες και μαριονετες της ελιτ που αντι να εργαζονται υπερ των χωρων τους αυτοι λειτουργουν σαν να μισουν τους πολιτες τους.

 Η Ευρωπαικη ενωση δεν εχει λογο πλεον να υπαρχει,ειναι ενα μπουρδελο γεματο απο μη εκλεγμενους φασιστες και ναζί οι οποιοι ενω κλαινε με μαυρο δακρυ για τους αμαχους στην Ουκρανια δεν διστασαν να επιβαλλουν ενα δηλητηριο σαν προστασια απεναντι σε μια νοσο με ελαχιστο ποσοστο θνησιμοτητας με αποτελεσμα χιλιαδες νεκρους και σοβαρα τραυματιες απο το σκευασμα αυτο.

Και συνεχιζουν να εκβιαζουν και να πιεζουν να εμβολιαστει ο κοσμος ενω πλεον τα εγγραφα της φαρμακευτικης αποκαλυπτουν το εγκλημα και την απατη. 

Δεν συμφωνω με οτι σχεδιαζεται απο εσας που ειστε καλοι δουλοι του συστηματος που θελει να μας εξοντωσει.

Δεν συμφωνω οπως χιλιαδες αλλοι σε οτι θελετε να επιτυχετε και θα αντισταθω με οση δυναμη εχω για να το ματαιωσω. 

Ειστε εγκληματιες,κοινοι δολοφονοι,απλα δεν εχετε καν την δυναμη να μας πειτε οτι θελετε να μας κανετε σκλαβους εμας και οσους ερθουν μετα απο εμας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: