Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022

Η αισχρη παραπληροφορηση του Κυριου Χατζηδακη

 


ypourgos_erg@yeka.gr

Αξιοτιμε Κυριε Χατζηδακη
Διαβαζω τον τελευταιο καιρο τις ψευδεις ανακοινωσεις σας στον τυπο,τηλεοραση δεν βλεπω, και στα φιλικα σας μιντια,πολυ φασαρια κανετε για τους ζαπλουτους μακροχρονια ανεργους οι οποιοι κατακλεβουν αυτο το δολιο κρατος....εγω αλλους ξερω οτι το κατακλεβουν αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..... και μπραβο σας που εσεις χωρις κανενα ενσημο στην ζωη σας αποφασισατε να τακτοποιησετε και αυτο το θεμα οπως εχετε τακτοποιησει καθε υπουργειο στο οποιο βρεθηκατε,να ρωτησω κατι ομως και αν εχετε την καλοσυνη μου απαντατε.
Οι αναφορες σας γινονται για ανεργους η μακροχρονια ανεργους οι οποιοι παιρνουν παρανομα απο τον ΟΑΕΔ επιδοματα η προνομια που δικαιουται ο καθε ανεργος στην χωρα ενω εχουν τεραστια εισοδηματα.
Επειδη αυτο ειναι παραξενο να ρωτησω αν σας εχουν παραπληροφορησει η συμβουλοι σας η αν εχετε στοχο με αυτη την ψευδη κατηγορια  να αποκλεισετε ακομα περισσοτερους ανεργους απο οσους ηδη αποκλειει ο Οαεδ απο το να παιρνουν το επιδομα ανεργιας?
Και εξηγω:
Ενας εργαζομενος οταν χασει την εργασια του και αποτανθει στον ΟΑΕΔ για βοηθεια καταθετει τα εγγραφα που αναφερονται στο σαιτ του οργανισμου και τιποτα λιγοτερο.
Ο Οργανισμος δηλαδη γνωριζει το Ε1 και το Ε9 του αιτουντος οπου αναφερεται το εισοδημα και η περιουσια του,αυτο μαζι με ενσημα και αλλα χαρτια ειναι απαραιτητα για να εγκριθει η χορηγηση του επιδοματος ανεργιας,κανω καπου λαθος εως εδω?
Ο Εργαζομενος πληρωνει εισφορες οσο εργαζεται,οποτε καθε συζητηση περι περιουσιας ειναι απαραδεκτη,η σταματηστε τις εισφορες η κακως το αναφερετε αυτο,καποιο αλλο σκοπο εχετε.
Ο Εργαζομενος παιρνει ταμειο ανεργιας αναλογα με τα ενσημα του για συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,με μαξιμουμ τους 12 μηνες.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Οποτε αν μετα μεινει μακροχρονια ανεργος και 60 χρονια,που δεν το νομιζω δεν δικαιουται κανενα χρηματικο βοηθημα απο τον οαεδ εκτος αν εχει πολυ χαμηλο εισοδημα και περιουσια οποτε παιρνει ακομα 12 μηνες επιδομα μακροχρονια ανεργου.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Κανω κανενα λαθος εως εδω?
Μετα αυτο το ευτελες κρατος στο οποιο ζουμε τον αφηνει στην μοιρα του να τρωει τα σοβατεπια της βιλας του στην Κηφισια η στην Εκαλη,σικ.
Εσεις λοιπον σε ποιο επιδομα αναφερεστε οταν κανετε τους αδαεις να πιστευουν οτι οι ανεργοι ειναι απατεωνες και κλεβουν τον οαεδ?
Στο μαξιμουμ 12 μηνες επιδομα ανεργιας?
η
στο με πολυ δυσκολα κριτηρια επιδομα μακροχρονια ανεργου 12 μηνες επι 200 ευρω τον μηνα,εσεις ζειτε με τοσα?
ο Κουλης ποσες μερες περναει με 200 ευρω?
Γιατι μας θεωρειτε ηλιθιους?
Τα υπολοιπα δλδ εισητηρια στα ΜΜΜ που και αυτα θελετε να τα καταργησετε,εισοδους σε μουσεια η οτιδηποτε αλλο μπορειτε να τα δινετε σε ανεργους με συγκεκριμενο εισοδημα,δεν φταιει ο ανεργος επειδη εσεις δεν εχετε κανενα προγραμμα η περιορισμο,οταν το δινετε θα το παρει,δεν σημαινει οτι ειναι απατεωνας,σημαινει οτι εσεις δεν κανετε επι δεκαετιες καλα την δουλεια σας.
Φυσικα δεν αφηνετε τα υπονοουμενα για αυτα,τα αφηνετε ωστε να πιστευει ο κοσμος που δεν ξερει οτι οι απατεωνες ανεργοι παιρνουν επιδομα χρηματικο παριστανοντας τους ανεργους 20-30-40 χρονια,και αυτο ειναι απατη οπως το τοποθετειτε.
Οι ανεργοι παιρνουν μαξιμουμ 12 μηνες επιδομα ανεργιας
και πολυ πιο δυσκολα ακομα
12 μηνες επιδομα μακροχρονια ανεργου.
Οσο για το αν αρνηθει ο ανεργος 3 φορες εργασια που θα του προτεινει ο οαεδ θα χασει το επιδομα....
Αυτο δεν προκειται να συμβει ποτέ
Γιατι ποτέ δεν τηλεφωνει ο οαεδ προσφεροντας εργασια,ειμαι 62 ετων και γνωριζω καλυτερα απο εσας που ζειτε αλλου απο οτι φαινεται.
Προσπαθειτε να δημιουργησετε εντυπωσεις,για ποιον σκοπο δεν γνωριζω,θα φανει,εξ αλλου οπου και να υπηρετησατε αφησατε ερειπια,το ξερουμε ολοι στην χωρα,μονο εσεις το αγνοειτε.
Οσο για το τι κανουν οι 62 ετων μακροχρονια ανεργοι σαν εμενα που τελειωσε το επιδομα μακροχρονια ανεργου  των 200 ευρω...τον μηνα....
Μιας και δεν το ξερετε να σας ενημερωσω
ΟΤΙ
Πρεπει να περιμενω 6 μηνες ζητιανευοντας για να μπορεσω να κανω αιτηση για το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,εως τοτε απαγορευεται να κανω.
Εχετε νομοθετησει δηλαδη οτι
Καποιος που ειχε εισοδημα π.χ. το 2021 μονο 2400 ευρω θα πρεπει να περιμενει 6 μηνες πριν μπορεσει να παρει το Ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,θα ζει με τουβλα και σοβαδες μιας και δεν θεωρω οτι πιστευετε οτι με το εισοδημα του 2021 συνολο 2400 ευρω ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ  μπορει να ζησει ακομα 6 μηνες.
Αυτα και συντομα στις εκλογες θα σας απαντησει ο λαος,και δεν θα σας αρεσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: