Σάββατο, Μαρτίου 05, 2022

Παρενεργειες


 Απο το 2020 η επιστημονικη κοινοτητα της χωρας,,,,για να ειμαι ακριβης οι "ειδικοι"που απο το πρωι εως το βραδυ μας εκβιαζουν και μας τρομοκρατουν στα καναλια δηλωνει ποσο ασφαλη και ελεγμενα ειναι τα εμβολια για τον Κορωνοιο,για το ποσο γελοιοι και εγκληματιες ειναι οσοι δεν κλεινουν ραντεβου να το κανουν,πoσο επικινδυνοι για τους διπλα τους και ποσο μεταδοτικοι ειναι,ποσο γεμιζουν τις ΜΕΘ και πεθαινουν.

Ενω οι εμβολιασμενοι...

Δεν νοσουν,δεν μπαινουν σε ΜΕΘ,δεν πεθαινουν.

Ολα αυτα εχουν καταρριφθει καιρο τωρα.

 

Επισης μας ελεγαν οτι το εμβολιο δεν μπαινει στο DNA και δεν προκαλει αλλαγες στον οργανισμο.

 https://www.clarkcountytoday.com/news/study-pfizer-covid-shot-converts-into-dna-in-human-cells/

Contrary to the CDC’s claim that the mRNA COVID-19 vaccines do not “change or interact with your DNA in any way,” a new Swedish study finds Pfizer’s shot goes into liver cells and converts to DNA.

It’s the first time that researchers have shown in vitro – or inside a petri dish – how an mRNA vaccine is converted into DNA on a human liver cell line, the Epoch Times reported.

It’s precisely what health experts and fact-checkers said for more than a year could not occur.

 

Τελευταια μελετη αποδεικνυει το αντιθετο,

Επισης ακομα και τωρα οι διαφημισεις ειδικα στην ΕΡΤ μας λενε οτι τα εμβολια ειναι ΑΣΦΑΛΗ και ΕΛΕΓΜΕΝΑ.


Εδω βρισκουμε τις τελευταιες αποκαλυψεις για τις παρενεργειες του εμβολιου της Pfizer,η εταιρεια ηθελε να τις δημοσιευσει 75 χρονια μετα,πολεμησε σκληρα στα διακαστηρια που ομως ζητησαν να δωσει ολα αυτα τα στοιχεια στην δημοσιοτητα αμεσα.

Και τι βλεπουμε?

 

 https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

 

Απο την σελιδα 30 και μετα:

Οτι αρρωστεια υπαρχει στον πλανητη μπορει να προκληθει μετα τις δοσεις του εμβολιου,οτι οι θανατοι την περιοδο των δοκιμων ειναι πολυ περισσοτεροι,οι αποβολες,οι βαριες νοσοι.

 

Ναι,ξερω,θα μου πειτε οτι ακομα και μια ασπιρινη εχει παρενεργειεεςς,μπορει να εχει.

Την ασπιρινη την παιρνεις με δικη σου θεληση και πρωτοβουλια,δεν τρομοκρατεισαι,δεν εκβιαζεσαι,δεν χανεις την δουλεια σου αν δεν την παρεις,δεν πληρωνεις παρανομα προστιμο για να την παρεις με το ζορι και αντιθετα στο Συνταγμα,την αποφαση του Συμβουλιου της Ευρωπης και του Ευρωπαικου κοινοβουλιου.

Εδω υπαρχουν εγκληματα και ενοχοι.


Ποιος εχει βγει απο τοτε στις τηλεορασεις να πει στον κοσμο που εκανε η σκεπτεται ακομα να κανει το εμβολιο ολα αυτα που αποκαλυπτονται?

Αντιθετα συνεχιζουν να συντηρουν την διχονοια μεταξυ εμβολιασμενων και μη.

 

Ποιοι ειναι λοιπον οι υπευθυνοι που εκλεισαν τα ματια σε ολα αυτα και εδωσαν την αδεια να κυκλοφορησουν αυτα τα σκευασματα?

Ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που καθε ημερα ηταν στα καναλια και σε καθε αλλο μεσον λεγοντας στον κοσμο οτι εχουν ελεγχθει και ειναι ασφαλη?

Γιατι ακομα και την τελευταια στιγμη,μετα απο τοσες παρενεργειες και θανατους δεν σταματησαν να σκεφτουν τι εχουν προκαλεσει στους πολιτες?

Γιατι ακομα και τωρα με δεδομενη την ανεπαρκεια των σκευασματων αυτων  να σταματησουν την μεταδοση του ιου .....με δεδομενη την πληροφορηση για τις παρενεργειες και τους χιλιαδες νεκρους απο αυτο δεν μιλανε αλλα συνεχιζουν στον ιδιο ρυθμο να μας λενε οτι το εμβολιο προστατευει?


Ποιοι και απο που θα αποδωσουν δικαιοσυνη και τιμωρια σε ολους αυτους που 3 χρονια τωρα θεωρουνται θεοι και παντογνωστες και χαριεντιζονται μεταξυ τους ενω ο κοσμος πεθαινει?


Σας αφηνω να δειτε τα δυο εγγραφα και να το σκεφτειτε εσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: