Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2022

Μια αναμενομενη συντριβη



Ολο και πιο δυνατα ακουγονται οι ψιθυροι για εκλογες πολυ συντομα,μερικοι μιλανε ακομα και για τον Μαιο,φυσικα οποτε και να γινουν η συντριβη του εκτος πραγματικοτητας πρωθυπουργου και του κομματος του ειναι δεδομενη,αυτο που συμβαινει τωρα ειναι οτι προσπαθουν να βρουν την καταλληλη εποχη και δικαιολογια για να γινει αυτη η συντριβη οσο το δυνατον μικροτερη.


Και φυσικα ελπιζουν οτι οι ηλιθιοι πολιτες αυτης της χωρας θα ξεχασουν αυτοματα ολα τα εγκληματα που εχει διαπραξει ο εκτος πραγματικοτητας πρωθυπουργος και φοβισμενοι απο τις εξελιξεις στην Ουκρανια θα πανε σαν βοδια οπως παντα να ξαναψηφισουν τον εγκληματια.


Αλλα τουριστες εχουμε,δεν θελουμε εναν ακομα που επι τρια χρονια η καιγεται η χωρα,η πλημμυριζει,η αποκλειεται απο τα χιονια η διχαζεται απο οσα λεει αυτος για το μονο που νοιαζεται ειναι τα τριημερα του και η καλοπεραση του,γιατι αποφασεις δεν μπορει να παρει,για το καλο της χωρας εννοω,για τα υπολοιπα ολα ειναι κανονισμενα απο οσους τον στηριξαν και τον στηριζουν,κανει ακριβως οτι κανουν οι υπολοιποι νανοι της Νεας ταξης πραγματων και της Μεγαλης επανεκκινησης,δεν θελει και ιδιαιτερη εξυπναδα για να κανει οτι του λενε.


Οσοι τον ψηφισαν την προηγουμενη φορα αποκλειεται να τον ξαναψηφισουν,μονο οσοι εχουν συμφερον θα το κανουν,και ο λαος δεν εχει κανενα συμφερον,ουτε η χωρα να εχει εναν πρωθυπουργο ο οποιος μισει την χωρα και τον λαο της και κανει οτιδηποτε περναει απο το χερι του για να τους δυσκολεψει την ζωη.


Ουτε οσοι εμβολιαστηκαν με την βια και με ψευτικες υποσχεσεις οτι δεν θα νοσησουν,ουτε οι συγγενεις τους,ουτε οι ανεμβολιαστοι υγιεις απολυτως που αισθανονται σαν λεπροι και ακουνε τις υβρεις των κολλητων ειδικων στα καναλια,ουτε οσοι ανω των 60 εμβολιαστηκαν για να μην πληρωσουν το προστιμο,ουτε οσοι δεν εμβολιαστηκαν και το πληρωνουν.

Σημειωση

Ειμαστε η μονη χωρα που παραμενουν ολες οι απαγορευσεις κατα των μη εμβολιασμενων η των διπλοεμβολιασμενων,ειμαστε η μονη χωρα που ισχυει προστιμο εναντιον ολων των ανω των 60 ετων που δεν εχουν εμβολιαστει η εχουν διπλο εμβολιαστει και δεν εχουν κανει την τριτη δοση. 


Ποιος απο ολους αυτους θα τον ψηφισει?

Ποιος απο οσους βλεπουν το εισοδημα τους να μειωνεται μεσω των φορων,αυξησεων στα παντα,που πληρωνει 3 φορες επανω την δεη καθε διμηνια,που βλεπει την βενζινη στα 2+ ευρω το λιτρο ενω στην Κυπρο ειναι 1.30,που το σουπερ μαρκετ πλεον ειναι απλησιαστο....ποιος θα ξαναψηφισει εναν τελειως ανικανο και αχρηστο πρωθυπουργο που μονο προσον του ειναι να διχαζει και να προσβαλλει τους πολιτες?


Θα με ρωτησετε ποια ειναι η εναλλακτικη

Δεν υπαρχει.

Και αυτο θα κανει την συντριβη του χειροτερη,το 2019 ο κοσμος εστειλε στον διαολο τον αλλο αλητη τον Τσιπρα εχοντας μια ελπιδα στους αριστους-αχρηστους του Κουλη,τωρα δεν εχει ελπιδα κι ομως θα ξαποστειλει και αυτον στον λακκο με σκατα,πιο μεγαλη ξεφτιλα δεν υπαρχει,να κυβερνας χωρις αντιπολιτευση και να χανεις.


Μια αναμενομενη συντριβη,ελπιζω να παει ο λαος στις καλπες,ειναι φοβερο να κυβερναει ενας ανικανος επειδη το 43% δεν μπηκε στον κοπο να παει να ψηφισει.

Και μια κυβερνηση μειοψηφιας να κανει τοσα εγκληματα οσα εχει κανει εως τωρα αυτη που κυβερναει.

Ξυπνατε,για το κακο μας εργαζονται,μονο για αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: